IZNAJMLJUJE SE CHRISTINA O.

Cijena sitnica: Za 650 tisuća kuna po danu, ovo ljeto možete krstariti jahtom Jackie Kennedy i Aristotela Onassisa

26.03.2019 u 08:42

Bionic
Reading

Jedna od najpoznatijih jahti na svijetu, Christina O, prošlog je ljeta plovila i Jadranom. 99 metara dugačka, ugostit će i ovog ljeta ljubitelje luksuza, točnije one 'dubljeg džepa', koji možda žele iz prve ruke doznati kako je ploviti na jahti na kojoj su uživali i Jackie Kennedy i njezin bogati, drugi suprug

Davne 1942. izgrađena je 99 metara dugačka jahta, koja je tijekom 2. svjetskog rata bila i ratna krstarica, aktivna i prilikom iskrcavanja saveznika u Normandiju. Za samo 34 tisuće dolara, nakon završetka rata, kupio ju je grčki milijarder i brodovlasnik Aristotel Onassis, koji je u nju uložio nevjerojatnih 4 milijuna dolara i pretvorio je u, tada, jednu od najluksuznijih jahti.

Christina O - mega jahta Aristotela Onassisa Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Ime Christina O, dobila je po njegovoj kćerki, a među rado viđenim gostima na jahti su uživali i Frank Sinatra, Marilyn Monroe, Greta Garbo, Grace Kelly, Elizabeth Taylor, ali i britanski premijer Winston Churchill. Na toj jahti Onassis se 1968. godine vjenčao i sa svojom drugom suprugom, Jacqueline Kennedy, a kako je bilo ploviti na njoj, sada može doznati svatko tko ima dovoljno novaca na računu.

Naime, charter kompanija Valef Yachts stavila je luksuznu jahtu u najam i to za oko 650 tisuća kuna po danu, a onaj tko je iznajmi moći će uživati u velikom, glavnom apartmanu, dok za goste postoji čak 17 luksuznih kabina, te blagavaonica za 40 osoba, bazen koji se po potrebi pretvara u plesni podij i još puno, puno toga.

  • +22
Jackie Kennedy Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Kako su rekli predstavnici kompanije, namjera im je da se Christina O. iznajmljuje za elitne zabave za događanja poput Filmskog festivala u Cannesu ili Formule 1.