nakon prekida ljubavi

Znakovita poruka lijepe Tee Slavice: Je li ovo upućeno Brunu Petkoviću?

10.11.2019 u 15:17

Bionic
Reading

Talentirani dinamovac i odnedavno hrvatski reprezentativac Bruno Petković i atraktivna studentica Tea Slavica nedavno su, na iznuđenje mnogih, prekinuli. Iako se o razlogu naglog prekida može samo nagađati, lijepa brineta novom je objavom na Instagramu uzburkala duhove

Da je Bruno Petković od kraja listopada slobodan muškarac prva je dala do znanja upravo Tea Slavica, koja je po potvrdila novinarima. Samo tjedan dana ranije atraktivna brineta objavljivala je zajedničke avanture po društvenim mrežama, a nakon što se prolomila vijest da je pukla ljubav, oboje su obrisali s društvenih mreža sve zajedničke fotografije.

Sad je lijepa studentica i manekenka na svom Instagram profilu objavila novu fotografiju uz znakovitu poruku: 'Da me trebalo kontrolirati, došla bih u paketu s daljinskim upravljačem'.

Poručuje li ona nešto time ili je to samo njezina nova 'misao dana', možemo samo nagađati, no za sada stasiti Metkovac mudro šuti i nastavlja s odličnim igrama u dresu Dinama i hrvatske reprezentacije. Posvetio se karijeri koja je u usponu, a u sedam nastupa u nacionalnom dresu postigao je četiri pogotka te se upisao u listi strijelaca i na zadnjoj Dinamovoj utakmici u Ligi prvaka, koja je završila neriješenim rezultatom 3:3.

  • +7
Tea Slavica Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Puhovski / CROPIX