POTJEČE IZ IMUĆNE OBITELJI

Znaju je zbog izbora za Miss Universe, ali i bivšeg dečka Brune Petkovića, no rijetki zapravo znaju čija je Tea Slavica unuka

28.10.2019 u 17:22

Bionic
Reading

Da je Dinamovac Bruno Petković od sada 'slobodan muškarac' otkrila je njegova sada već bivša djevojka Tea Slavica i iznenadila sve, budući da je samo do nekoliko dana prije naprasnog prekida svog dragog pratila u Cardiff gdje je on nastupao s reprezentacijom, a tko je zapravo lijepa Zagrepčanka, otkrilo se ubrzo

Nakon što su otkrili kako je Dinamovac Bruno Petković prekinuo svoju vezu s 20-godišnjom ljepoticom, novinari Večernjeg lista otkrili su i sve o njegovoj sada već bivšoj djevojci, Zagrepčanki Tei Slavici, koja potječe iz imućne obitelji.

Osim što se, zahvaljujući svom izgledu, bavila manekenstvom te se natjecala na ovogodišnjem izboru za Miss Universe na kojem je na kraju završila kao prva pratilja, Tea Slavica svjesna je da je u životu važno imati i diplomu, stoga je i upisala međunarodno poslovanje na Rochester Institute of Technology.

'Bavila sam se nizom sportova, ali škola mi je, a sada faks, uvijek na prvome mjestu. Više se vidim u biznisu jer me to najviše zanima. Nadam se da ću se prvo sama dokazati u tom svijetu, a kada postignem uspjehe, nastavit ću raditi u obiteljskoj tvrtki', izjavila je za Jutarnji list Tea Slavica.

No, ono što je puno zanimljivije, njezino je porijeklo. Naime, Tea Slavica unuka je jedne od najbogatijih Hrvatica, Zdenke Infeld, koja je na čelu jedne o najpoznatijih tvornica za izradu žica za žičana i gudačka glazbala Thomastik Infeld Vienna, te su rijetki vrhunci glazbenici koji na njihovim žicama nisu svirali. Njezina baka uz to je i velika zaljubljenica u kolekcionarstvo te posjeduje više od 14 tisuća slika, brojne skulpture i antikni namještaj.

  • +7
Tea Slavica Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Puhovski / CROPIX

A od bake je Tea, umjesto poklona tipičnih za neku 15-godišnjakinju, prije pet godina na dar dobila kobilu imena Spice’n’Sugar, zbog koje svaki dan provodi u konjičkom klubu na Jarunu.

'Kada mediji pišu o meni, uvijek navode da sam manekenka, a to je najmanji dio mog života. Bila sam na nekoliko revija, bila sam pozvana i u Milano, ali škola mi je bila bitnija, nisam htjela toliko izostajati. Nikada nisam, zapravo, htjela biti manekenka. Povukla me prijateljica iz srednje, s kojom sam došla Tihani Harapin i nosila sam nekoliko revija', otkrila je Tea Slavica za Jutarnji list.