STASITI NAPADAČ

Bruno Petković nekad je objavljivao romantične fotografije s Teom Slavicom, a evo što je sada sadržaj njegovog Instagram profila

08.11.2019 u 18:00

Bionic
Reading

Mladi dinamovac Bruno Petković nedavno je prekinuo ljubavnu vezu s manekenkom Teom Slavicom čije je fotografije dijelio na svom Instagram profilu. Nakon prekida na društvenim je mrežama postao mnogo aktivniji, a evo koji ga sadržaj najviše okupira

Službeni profil nogometaša Brune Petkovića uglavnom je služio za nogometne objave, poruke, a ponekad bi javnost i pratitelje počastio romantičnom objavom svoje sada već bivše djevojke Tee Slavice.

Tako se i nakon turbulentne utakmice na Maksimiru održane u srijedu, 25- godišnji nogometaš oglasio zbog neriješenog rezultata sa Šahtarom i poručio: 'Lako je biti general nakon bitke'.

A onda je odlučio pokazati i svoju humanu stranu, te na story objavi podijelio post o akciji prikupljanja sredstava za Kristijana Jukića, 19-godišnjeg dječaka iz Rugvice koji boluje od tumora središnjeg živčanog sustava.

Hvalevrijednoj akciji pridružili su se brojni poznati te putem svojih profila na društvenim mrežama obavijestili javnost kako sudjelovati. Svoju humanu stranu pokazao je i hrvatski napadač, te tako stao uz bok brojnim našim sportašima koji su uvijek široke ruke u ovakvim slučajevima.