VELIKO VJENČANJE

Znakovita objava na društvenim mrežama otkrila je li Iris Rajčić zadržala svoje prezime nakon udaje

06.05.2022 u 22:23

Bionic
Reading

Nogometaš Hajduka Marko Livaja i njegova supruga, manekenka Iris pojavili su se prvi put u javnosti nakon njihovog bajkovitog vjenčanja u Splitu održanog u ponedjeljak 2. svibnja

S kćeri Elizabet i sinom Lorenzom na Poljudu upisali su svoja imena u parku 'Za sva vrimena', a zahvaljujući fotografiji sad smo saznali je li Iris Rajčić zadržala svoje prezime, dodala suprugovo, kakva je česta praksa danas ili pak uzela samo suprugovo prezime.

Plavokosa manekenka koja je s Markom Livajom u vezi od 2014. godine, postala je Iris Livaja.

'Meni se čini da je to jedan sasvim logičan slijed s obzirom na to da je suprug to što jest. Po meni, njegovo ime stvarno pripada tamo, a onda i ja i naša djeca. Ovo je jedna super ideja i jedna jako lijepa priča koja će ostati za sva vremena', rekla je Iris u intervjuu za Naš Hajduk.

  • +21
Vjenčanje Iris Rajčić i Marka Livaje Izvor: Pixsell / Autor: Miroslav Lelas/PIXSELL

Poznati se par vjenčao u crkvi Sv. Stjepana u Splitu, a kum omiljenog Hajdukovog igrača bio je prijatelj iz djetinjstva dok je Irisina kuma bila dugogodišnja prijateljica, voditeljica i bivša manekenka Lana Pavić.

Par je nakon osam godine veze te dvoje zajedničke djece sada i službeno ozakonio svoju ljubav. Iris i Marko su dulje vremena pokušavali uploviti u bračnu luku, ali su ih sprječavale prvo Livajine sportske obveze, a potom i pandemija koronavirusa.

Svadbeno slavlje održalo se u restoranu Adriatic Grašo, u kojem su u veljači ove godine svadbu imali i Petar Grašo i Hana Huljić. Mladenci su prvi ples otplesali uz pjesmu 'Povedi me', koju im je pjevala 'Jasna Zlokić, a za dobar provod nakon toga pobrinula se Jelena Rozga koja je pjevala i na krštenje njihova sinčića Lorenza u srpnju prošle godine.