SVI SU GLEDALI U NJU

Zna privući pažnju: Kći glumice Mije Begović zamijenila sunčani otok svojim rodnim gradom

19.11.2020 u 15:00

Bionic
Reading

Bivša voditeljica, danas uspješna marketinška stručnjakinja koja se bavi promocijom jednog resorta na Korčuli Maja Lena Lopatny sudeći prema zadnjoj fotografiji koju je objavila na Instagramu, stigla je u Zagreb gdje je prošetala centrom grada u elegantnom izdanju. Fanovi su joj poručili da izgleda kao diva

Maja Lena Lopatny osim što je zrelija ima i odličan stajling. Njezin modni izričaj oduzima dah, prava je ikona elegancije i stila, a to je još jednom dokazala svojim posljednjim izdanjem. Dugonoga ljepotica prošetala je odjevena u dugi topli kaput s krznom ispod kojeg je zablistala u bijelom izdanju od glave do pete. Komplimenti pljušte sa svih strana, govore joj da izgleda kao prava 'dama sa stilom', 'kraljica' 'diva'.

Kći glumice Mije Begović i nekadašnjeg vaterpolista Ronalda Lopatnyja, mnogima je već poznato, već dulje vrijeme živi i radi na otoku Korčuli. Ondje radi u luksuznom hotelu, a dodatni plus joj je i što je blizu Pelješca, gdje je provodila ljeta od djetinjstva budući da su njezina majka i baka iz Trpnja.

Redovito se javlja svojim sljedbenicima na Instagramu kako bi im pokazala što radi te da doista izgleda bolje no ikad. Nekadašnja crvenokosa djevojčica sada je postala plavokosa dama koja ima liniju na kojoj bi joj mnogi mogli pozavidjeti. Njezin se stil s godinama i razvojem karijere itekako istančao, a bijela boja joj je definitivno najdraža.

  • +8
Maja Lena Lopatny Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL