UŽIVANJE NA KORČULI

Maja Lena Lopatny razodjenula se u bikini i pokazala fantastičnu preplanulu liniju

25.08.2020 u 15:30

Bionic
Reading

Nekoliko sezona kći glumice Mije Begović provodi na otoku Korčuli, gdje radi u turizmu. Svaki slobodan trenutak od posla ova zgodna 28-godišnjakinja koristi za razgledavanje otoka, kupanje i sunčanje

Sam kraj kolovoza na otoku Korčuli posebno je romantičan, pogotovo kada se grad i uvale malo isprazne. Zna to dobro Maja Lena Lopatny, bivša voditeljica, danas uspješna marketinška stručnjakinja koja se bavi promocijom jednog resorta na Korčuli.

Zgodna kći naše kazališne, televizijske i filmske glumice Mije Begović, koristi društvene mreže kako bi pokazala što joj sve pruža posao koji je odabrala raditi.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

•My girl 🍭 K.💛•

Objavu dijeli MAJA LENA LOPATNY (@majalena__l)

Mlada i uspješna Maja Lena, naprosto uživa na otoku, a svaki slobodan trenutak koristi za istraživanje istog. Pred kraj ljeta redovito joj u posjetu stignu neki od prijatelja i prijateljica, pa s njima obilazi skrivene uvale, divne plaže i fine restorane.

Ovih dana uživala je u društvu svoje drage prijateljice na brodu, a pritom je nastala fotografija u bikiniju koja je oduševila brojne Majine pratitelje.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

•🐚•

Objavu dijeli MAJA LENA LOPATNY (@majalena__l)

Poznata 28-godišnjakinja razodjenula se u bijeli bikini, stavila trendi mačkaste naočale na glavu te raspustila svoju dugu plavu kosu. Pozirala je na provi glisera, a do izražaja je došla njezina fantastična, preplanula figura. Duge, vitke noge, ravan trbuh i bujni dekolte prvo su što je mnogima upalo u oči.