NOVA LJUBAV

Zločeste dečke Hollywooda ostavila je iza sebe: Margareth Qualley ljubi šarmantnog glazbenika

14.03.2022 u 10:27

Bionic
Reading

Kći slavne gumice Andie MacDowell već je neko vrijeme glavna mlada zvijezda u Hollywoodu. Ovim što osvaja svojom elegancijom, sjajnom glumom u nekim od najgledanijih filmova i serija, Margareth Qualley javnost intrigira i svojim ljubavnim životom

Margaret Qualley, perspektivna glumica i kćer slavne Andie MacDowell prije nešto više od godinu dana prekinula je vezu s glumačkim kolegom Shiom LaBeoufom i to nakon što ga je bivša djevojka, britanska glazbenica FKA Twigs, optužila za zlostavljanje tijekom jednogodišnje veze. Prije toga hodala je s problematičnim Peteom Davidsonom.

Dugo nakon toga nije se znalo baš ništa o ljubavnom životu mlade Margareth, ali sada je i to poznato. Nasljednica hvaljene holivudske glumice, ljubi glazbenika Jacka Antonoffa.

Qualley se na dodjeli filmskih nagrada Critics Choice pojavila u društvu 37-godišnjeg frontmena grupe ‘Bleachers’. Iako nisu zajedno pozirali na crvenom tepihu, na tulumu nakon dodjele nagrada nisu se odvajali jedno od drugoga.

Dok je 27-godišnja zvijezda Netflixove serije ‘Sluškinja’ zablistala u vrlo otmjenom izdanju, haljini od nekoliko vrsta materijala i vrlo elegantnim nakitom, njezin odabranik opredijelio se za ležerno crno odijelo koje je ukomponirao u svom prepoznatljivom stilu.

Margaret Qualley Izvor: Profimedia / Autor: Presley Ann / Getty images / Profimedia

Inače, američki glazbenik nedavno se morao braniti od raznih tračeva da se nakon prekida petogodišnje veze viđa s modelom Carlottom Kohl.

Iako mu to ne priliči, jasno je dao do znanja kako stoje stvari. ‘Iako se inače ne obazirem na tračeve ovoga puta moram istaknuti svoju stranu priče. Njegujem jedno divno prijateljstvo s jednom ženskom osobom.

Taj odnos izuzetno mi je bitan i zato moram istaknuti da svi napisi o meni u medijima nisu istiniti’, rekao je Antonoff. Izgleda da je već tada iskrilo s mladom Qualley, jer danas izgledaju sretno i zaljubljeno.