ROBYN LIVELY

Znate li kako izgleda 16 godina starija sestra Blake Lively?

19.02.2024 u 12:57

  • +2

Robyn Lively

Izvor: Profimedia / Autor: Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Iako se javnosti najčešće pojavljuje sa svojim slavnim prijateljicama, poput Taylor Swift, ili sa suprugom Ryanom Reynoldsom, Blake Lively na reviju Michaela Korsa, na njujorškom Tjednu mode, povela je svoju sestru Robyn

Iako su iznimno bliske, Blake Lively i njezina 16 godina starija sestra Robyn Lively rijetko izlaze zajedno. No, zbog revije dizajnera Michaela Korsa, na njujorškom Tjendu mode, ipak su napravile iznimku.

Dvije sestre odmah su privukle pažnju fotografa, koji su iskoristili trenutak kako bi ovjekovječili njihov zajednički izlazak. Inače, osim Robyn, Blake ima i sestru Lori te dvojicu braće, Erica i Jasona Livelyja, i sa svima je bliska.

Zanimljivo je da se svo petero braće i sestara Lively bavi glumom, no Blake, ujedno i najmlađa od sviju, je definitivno najpoznatija.

znak prestiža

Poznata lica ni ove godine nisu propustila Super Bowl, evo tko se pojavio

Pogledaj galeriju

Robyn Elaine Lively Johnson poznata je po ulogama u filmovima 'Mlada vještica', 'Karate Kid 3', ali i u serijama 'Doogie Howser', 'M.D.', 'Twin Peaks' i 'Milosrdna Grace'.

'Postoji značajna razlika u godinama koja se čini gotovo nepostojećom jer je i ona sada mama. Imamo toliko sličnosti i naš je odnos dubok i iskren. Prije smo si pomagali međusobno s našim projektima i poslovima, a danas zajedno radimo ono što je radila naša mama', otkrila je Robyn Lively koja je udana za glumca Barta Johnsona.

U DUHU 70-IH

Blake Lively slavi povratak animal printa: U ovom kompletu ukrala je svu pozornost

Pogledaj galeriju

Blake Lively kći je agentice za talente Elaine Lively i glumca Ernieja Livelyja. Elaine je, prije Blake, kćeri Lori i Robyn te sina Jasona dobila sa svojim prvim suprugom Ronniejem Livelyjem, a nakon što se 1979. udala za Ernieja, s kojim je dobila Erica i Blake, on je posvojio njezinu stariju djecu.

Koliko je bio zaljubljen u suprugu govori i podatak da je osim što je posvojio njezinu djecu Ernie uzeo i njezino prezime, promijenivši svoje Brown u Lively.