TEŠKI TRENUCI

Život joj je zadao novi udarac: Hoće li zbog ovoga princeza Charlene produžiti boravak u Južnoj Africi?

  • Autor: N. Sa.
  • Zadnja izmjena 26.10.2021 10:55
  • Objavljeno 26.10.2021 u 10:55
princeza Charlene

princeza Charlene

Izvor: Profimedia / Autor: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Na svom Instagram profilu monegaška princeza Charlene s velikom je tugom objavila kako je njezinog voljenog psića Angela pregazio automobil

'Moj maleni Angel preminuo je jučer, nakon što ju je pregazio automobil. Nedostajat ćeš mi neopisivo, počivaj u miru.' Stoji to pored fotografije koju je na svom službenom Instagram profilu objavila monegaška princeza Charlene, a na kojoj u rukama drži malenu čivavu i nježno je ljubi.

Izrazi sućuti, zbog gubitka voljenog ljubimca, krenuli su se nizati istog trena, a javnost sada strepi koliko će i taj događaj utjecati na povratak princeze Charlene u Monaco, koji je bio najavljen za kraj listopada.

Još uvijek nije poznato što se dogodilo i gdje je Angel bio, s njom u Južnoj Africi ili s princom Albertom u Monacu, no gubitak joj je, očito, itekako teško pao.

  • +10
  • +7

Princeza Charlene

Izvor: Profimedia / Autor: Olivier Huitel / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia

Nakon svih peripetija i mnogih operativnih zahvata, dugotrajnih oporavaka, princeza Charlene ovih se dana trebala vratiti na monegaški dvor iz rodne Južne Afrike, no hoće li se to obistiniti, vidjet ćemo u narednom periodu.