BRINU ZA NJEZINO ZDRAVLJE

Posljednja fotografija princeze Charlene zabrinula obožavatelje: 'Ona nije dobro, pogledajte joj ruke'

18.10.2021 u 20:35

Bionic
Reading

Na fotografiji, koju je objavila na svom Instagram profilu, a na kojoj pozira s kraljem južnoafričkog Zulu naroda, Misuzulom kaZwelithinijem, princeza Charlene odjevena je u crnu vestu dok joj je oko vrata krunica, a njezin ispijen izgled odmah je zabrinuo sve

U 24 sata fotografiju, uz koju je stavljena glazba, a koju je princeza Charlene objavila na svom službenom profilu, pogledalo je više od 130 tisuća ljudi iz cijelog svijeta, a među mnogobrojnim ostavljenim komentarima proteže se ista misao - je li najtužnija princeza na svijetu dobro?

Odjevena u crnu vestu s krunicom oko vrata, lagano sklopljenih ruku princeza Charlene gleda prema fotografu, dok uz nju stoji novi kralj južnoafričkog Zulu naroda, Misuzulu kaZwelithini. A upravo su ruke te koje su privukle najveću pažnju i zbog kojih njezini obožavatelji i s razlogom brinu.

'Ona nije dobro, pogledajte joj ruke', 'Ponovno izgleda tužno i umorno. Brzo se oporavi Charlene', 'Izgleda jako loše, nadam se da njezino zdravlje nije u većoj opasnosti od onog što je javno poznato'.... Niti na jedan od tih komentara Charlene nije odgovorila, kao ni na upite o datumu njezinog povratka u Monaco.

  • +10
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: Olivier Huitel / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia

Inače, ovo je drugi put da se bivša olimpijska plivačica pojavljuje s ovim vjerskim simbolom, što je upečatljiv detalj, posebice ako se u obzir uzme činjenica da je u vrijeme udaje za princa Alberta morala preći na katoličanstvo kako bi stupila u brak, budući da je prije bila protestantkinja.