NOVI SHOW

Žiri 'SuperStara' bez daha su ostavile dvije nevjerojatne tinejdžerice

07.10.2023 u 22:35

Bionic
Reading

Nastavlja se potraga za hrvatskim superstarom, a u novoj, trećoj audicijskoj emisiji na RTL-u žiriju se predstavilo 16 talentiranih kandidata

No show su ukrale dvije tinejdžerice nevjerojatnog glasa, a ganuti Tonči Huljić je poručio: 'Sva sreća pa sam uspio sakriti suze!'

Svatko od natjecatelja imao je svoj način kako se nositi s tremom kad stane na zvijezdu ispred Severine, Nike, Tončija i Filipa – neki su pričali viceve i tako ih pokušati pridobiti, neki su od stresa jedva uspjeti dovršiti pjesmu, a neki su se opako naljutili.

No unatoč pokojem falšu i krivoj intonaciji, ovo je ipak bila večer prepuna emocija i savršenih izvedbi, a veliki hitovi i komplimenti samo su se nizali.

'Ti si gotov paket, izgled, ponašanje, micanje, gibanje, pjevanje, ti se možeš ozbiljno baviti ovim poslom', poručio će žiri ponosno jednoj kandidatkinji, dok je nastup 30-godišnjaka iz slovenskih Jesenica proglašen najkomplentnijim dosad!

A posebno oduševljenje izazvale su ipak dvije talentirane tinejdžerice, 17-godišnjakinje svjetskog glasa koje su žiri ostavile bez teksta s pjesmama Arethe Franklin i Whitney Houston.

Anatalia Filimone Kević Zandamela (17) žiriju je rekla da joj je san pjevati u nekom realityju, a u slobodno vrijeme bavi se društvenim mrežama i snima za TikTok, na kojem ima 87 tisuća pratitelja. Anataliji je tata iz Mozambika, dok je mama Hrvatica. 'Sva sreća pa sam uspio sakriti suze', priznao je emotivno Tonči Huljić.

Anatalia je za svoju prvu izvela The Greatest Love of All dive Whitney Houston i sve oduševila.

Lora Simikić (17) kojoj je velika ljubav, uz glazbu, i kazalište, a pleše i na svili, izvela je stvar Respect Arethe Franklin i ostavila sjajan dojam. 'Djevojčice draga i pretalentirana! Ti si meni totalno otkriće! Ja sam ostao bez teksta prvi put u ovom showu', priznao je Filip.