PROŠLA JE KROZ PAKAO

Jelenu Rozgu opsjedao je pohotni gastarbajter iz Njemačke, došao joj je i pred kućna vrata, a sada je priveden

21.10.2020 u 12:11

Bionic
Reading

Prije devet godina omiljenu splitsku pjevačicu je opsjedao jedan splitski poštar, zbog čega je potražila i pomoć policije, a ljetos je Jelena Rozga progovorila o tome kako je ove zime, dok je trajala karantena imala sličan slučaj. Nepoznati muškarac maltretirao ju je porukama i dolazio pred zgradu

'Bilo me strah čak i po danu. Morala sam izaći kako bih prošetala psa, nije mi bilo svejedno. Samo sam se okretala oko sebe. Pa tko voli živjeti u strahu, trčati prema liftu i slično? Grozan osjećaj... ja kao da privlačim takve, ali nadam se da je ovo bio zadnji put', ispričala je prije nekoliko mjeseci uplašena pjevačica za Exkluziv.

View this post on Instagram

🎤+🎼 = sreca ❤️ (dress by @arileo_split)

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Kako doznaje Slobodna Dalmacija riječ je o 53-godišnjem Draganu C. protiv kojeg je Općinsko državno odvjetništvo u Splitu podiglo optužnicu i zatražilo od suda da prihvati njihov kazneni nalog. Za državljanina Hrvatske koji živi u Njemačkoj traži se određivanje šest mjeseci zatvora, s rokom kušnje od dvije godine jer se nametljivo ponašao prema Jeleni Rozgi.

Prema optužnici se deset godina starijeg muškarca tereti da je od 13. kolovoza 2019. godine do početka rujna 2020. godine, preko svog maila i raznih profila na društvenoj mreži Instagram slao neprimjerene poruke na mail i Instagram pjevačice. U porukama je insinuirao da imaju ljubavnu vezu te je otvoreno govorio da želi s njom stupiti u intimne odnose. Ona je odbila svaku komunikaciju s njim. No, on je nastavio slati svoje fotografije sebe te kako vozi Audi, nudio joj da odlazi u određene splitske trgovine u kojima je ostavio poklone kupljene specijalno za nju.

View this post on Instagram

💙

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Sredinom kolovoza ove godine pojavio se i na njezinim kućnim vratima, fotografirao se ispred ulaza u njezinu zgradu te joj slao fotografije da joj dokaže kako 'misli ozbiljno'. Poruke je nastavio slati i dalje uporno naglašavajući da želi s njom imati blisku vezu i intimni kontakt. Nakon što je krajem kolovoza vidjevši da je na Instagramu objavila fotografiju s Peristila, pojavio se tamo te joj se obratio, a prestravljena pjevačica tražila je slučaj prijavila i policiji. Na ispitivanju je pohotni gastarbajter priznao sve što je pjevačica izjavila na policiji te da joj se prvi put obratio 2017. godine preko Facebooka.

Rekao je i da je očito imao pogrešan dojam i da je spreman prestati sa svojim ponašanjem. Prihvati li Općinski sud kazneni nalog Općinsko državnog odvjetništva i ne bude li se okrivljeni žalio na njega, tada će postati pravomoćna predložena uvjetna kazna. Bude li prigovarao na kazneni nalog ići će se u suđenje te u tom slučaju Općinsko državno odvjetništvo traži da ga sud kazni s osam mjeseci zatvora, uz rok kušnje od tri godine.

View this post on Instagram

😘😘

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on