sloboda joj godi

Zgodna Monika Kravić uživala u solo izlasku s prijateljicama

26.11.2017 u 10:55

Bionic
Reading

Nekadašnja voditeljica Monika Kravić, nakon razvoda od Marija Mamića, koji je u međuvremenu ponovno stao pred oltar s Tijom Jurčić, živi punim plućima. U opuštenom izdanju i dobrom društvu ove se subote zabavljala na koncertu Petra Graše

Iako se Moniku Kravić tijekom dugogodišnjeg braka s Marijom Mamićem rijetko moglo vidjeti na društvenim događanjima i pred objektivima fotoaparata, to se nakon razvoda itekako promijenilo.

Tako smo lijepu brinetu posljednjih nekoliko mjeseci često viđali u izlascima s prijateljicama, kada bi plijenila pažnju svojim atraktivnim izgledom.

Isto je bilo i ove subote kada je u društvu dvije bliske prijateljice stigla u zagrebačku Arenu na veliki koncert Petra Graše. Široka osmijeha, dotjerane frizure i u nešto ležernijem stajlingu, Monika je spremno pozirala fotoreporterima i dala do znanja kako se osjeća jako dobro.

Baš kao i nekadašnju voditeljicu, Grašin slavljenički koncert privukao je i brojne druge osobe s domaće javne scene.

  • +8
Poznati na Graši Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Mario Poje, Goran Perešin, Dino Ninković

Isti dan kada su prošetali po centru Zagreba, legendarni tenisač Goran Ivanišević i radijska voditeljica Nives Čanović pojavili su se i na glazbenom događaju gdje nisu skrivali zaljubljenost.

Dobro raspoloženi na Grašin slavljenički koncert stigli su i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, glazbenik Jacques Houdek sa suprugom Brigitom, komičar Ivan Šarić i njegova zaručnica Korana Gvozdić, bivša manekenka Kristina Bradač i Miro Radić kao i Boris Đurđević u pratnji supruge Valerije.

Budući da su s Grašom bliski prijatelji već godinama, ovaj spektakl nisu propustili ni Dino i Viktorija Rađa, koja je kao i uvijek pomno isplanirala svoj outfit.

  • +32
Petar Grašo velikim koncertom u Areni obilježio 20 godina karijere Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL