NEDJELJNI TULUM

Sandra Perković i Monika Kravić u nezaboravnom noćnom provodu

09.10.2017 u 10:17

Bionic
Reading

Dotjerane kao i uvijek, naša najbolja atletičarka i bivša voditeljica, dobro su se provele na sinoćnjoj rođendanskoj proslavi. Tko je slavio rođendan u klubu H2O nije poznato, no tamo su se okupila brojna poznata lica. Sandra Perković i Monika Kravić, svojim su izgledom plijenile poglede svih, a kako su se zabavljale, pohvalila se i Sandra na svom Instagramu

Društvene mreže mnogih poznatih Hrvatica, poput Nives Čanović, Tatjane Jurić, ali i Sandre Perković noćas su bile prepune fotografija s rođendanske proslave.

Happy BDay 🎉🎁 #HappyBirthday #GirlThing #LeiLouGirls #Love #Celebrate #IJK40h2o #FunDaySunday

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

Čiji se rođendan slavio u nedjelju navečer u klubu H2O, još uvijek nije poznato, no okupilo se zanimljivo društvo. Sandra Perković i ovoga je puta sve oduševila svojim izgledom.

  • +27
Sva lica Sandre Perković Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic / CROPIX

U uskoj, maslinastozelenoj haljini, koja zbog svog materijala ne dopušta 'nedostatke', i crnim čizmama do iznad koljena, Sandra je zasjala, a društvo su joj pravile modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović, ali i nekadašnja voditeljica i bivša snaha Zdravka Mamića, Monika Kravić.

The Eyes, Chico, They Never Lie. 🐾💙 #Hugo #GirlThing #MadeByIva #BlueEyes

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

Monika je za noćni izlazak odabrala crnu, jednostavnu haljnu na bretele, a oko vrata je je stavila i crnu statement ogrlicu. Kosu je zalizala, šminkom istaknula oči, a pokazala je i novi modni dodatak - aparatić za zube, koji u posljednje vrijeme stavlja sve više poznatih lica.

Monika Kravić na reviji Aleksandre Dojčinović Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL