NE SKRIVAJU LJUBAV

Nives Čanović i Goran Ivanišević: Romantična šetnja središtem metropole

25.11.2017 u 17:10

Bionic
Reading

Iako se rijetko pojavljuju skupa u javnosti, atraktivna voditeljica Nives Čanović i proslavljeni tenisač Goran Ivanišević, poput mnogih poznatih Hrvata, odlučili su iskoristiti subotnje jutro za šetnju zagrebačkom špicom

Otkada se doznalo da legendarni hrvatski tenisač Goran Ivanišević ljubi atraktivnu voditeljicu Nives Čanović, ne prestaje zanimanje za njihovu romansu. Nakon zajedničkih putovanja u Dohu, Miami, London te navodnih zaruka u Parizu, par je odradio i prvo zajedničko ljetovanje na našoj obali.

Iako svoju vezu i dalje drže na javnoj distanci, Nives i Goran subotnje jutro odlučili su provesti u romantičnoj šetnji središtem metropole.

  • +3
Nives Čanović i Goran Ivanišević Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Slavni tenisač je nakon razvoda braka s manekenkom Tatjanom Dragović, u kojem je postao otac 14-godišnje Amber i 9-godišnjeg Emanuela, svoj mir ponovno pronašao u zagrljaju radijske i televizijske voditeljice Nives Čanović.

Šuškanja o njihovoj ljubavi krenula su u listopadu prošle godine, no lijepa Nives vezu s proslavljenim tenisačem potvrdila je tek u lipnju objavom zajedničke fotografije na Instagramu.

A post shared by Nives_Canovic (@nivessimpson) on