OPORAVLJA SE

Zdravstveni problemi naše glazbene dive Josipe Lisac: 'Još uvijek sam daleko od izlječenja'

02.06.2023 u 16:47

Bionic
Reading

Jedna od naših najvećih umjetnica otkrila je da je u proteklom razdoblju imala probleme s išijasom. Zbog velikih bolova nekoliko mjeseci nije mogla nastupati, no vratila se koncertima. Sada je puno bolje no jako ju je boljelo i još uvijek daleko od izlječenja

Unatoč tome ponovo je zadivila svoju publiku prošle subote u Lisinskom na nastupu koji je ranije morala odgoditi. Koncert je održan povodom 50. godina od objave kultnog albuma 'Dnevnik jedne ljubavi' i to održala nakon tri mjeseca pauze prouzročene problemima s išijasom.

'Nemojte me uopće pitati, ni sama ne znam kako sam. To je još uvijek išijas, još uvijek sam daleko od izlječenja, ali sam puno bolje', izjavila je Josipa Lisac na gostovanju u RTL Direktu. Prošlotjedni koncert rasprodala je u nekoliko sati.

  • +3
Josipa Lisac Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

'Na prvom koncertu sam rekla da sam išijas dobila od stresa kada sam čula da su se dva koncerta rasprodala. To bi bila neka moja dijagnoza. Svi kažu pokret, ja sam mislila da sam se možda prehladila. Jako me je boljelo, jako. Nisam uzimala, zbog glasa i glasnica nisam uzimala lijekove, ali nećemo sada o tome', kazala je.

Pričala je i o svojoj originalnosti. Istaknula je kako se 'usudi se biti svoja'. 'Sad smo prije par minuta frizerka Mila i ja razgovarale. Ja ću sada snimati novi spot, imam novu pjesmu. Za tjedan dana ću snimati spot. Nećemo ništa ružičasto jer je svaka druga ili treća djevojka na ulici je ružičasta. A kad sam ja bila ružičasta koje riječi sam dobivala… Malo smo mi staromodni, konzervativni. Konzervativno društvo - to je istina pa tu netko mora to malo pokrenuti, zaljuljati. Ja nisam ni staromodna ni konzervativna', naglasila je.

NEPONOVLJIVA PJEVAČICA

Ni kiša nije uspjela pokvariti koncert: Josipa Lisac s kišobranom nastupila u Banjoj Luci

Pogledaj galeriju

Bilo je riječi i Eurosongu te kako je Zoran Prodanović Prlja izvrsno pjevao u finalu jer je poslušao njezine savjete. Poručila je da su Let 3 bili fenomenalni te da su joj se jako svidjeli. Tvrdi da su zaintrigirali mase i ljude fascinirali, a da je to što je žiri 'rekao je - nevažno rekao'.