razbolio se

Mrle obznanio da im se javila Josipa Lisac sa savjetom za Prljin glas

10.05.2023 u 21:10

Bionic
Reading

Kako je Damir Martinović Mrle otkrio u današnjim izjavama, pjevač grupe Let 3, Zoran Prodanović Prlja se dan nakon nastupa na Eurosongu, probudio bolestan, jedva govori i leži u krevetu, a od kolega su dobili razne savjete za što brže ozdravljenje

Frontmen Leta 3 Zoran Prodanović Prlja se razbolio, otkrio je suosnivač i basist grupe Damir Martinović Mrle danas u HTV-ovoj emisiji Kod nas doma, dan nakon nastupa na Eurosongu. 'Začepljen mu je nos, grlo, jedva govori', otkrio je.

Zbog toga su im se javile neke kolege nudeći savjet kako da riješi problem s glasnicama, a stigli su i korisni naputci od naše pjevačke dive.

'Ljudi poput nje imaju puno iskustva. To su vrhunski hrvatski pjevači među koje spada i Josipa Lisac koja ima puno iskustva upravo sa takvim situacijama i nikad se ne izlaže klimama i 'suhim' prostorima, a ako joj se to slučajno dogodi, ima recept koji u rekordnom vremenu pomogne, tako da je Prlja već bolje', izjavio je Mrle za HTV-ov Dnevnik.

  • +18
Let 3 - generalna proba Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Josipa Lisac je na 'istu temu' dala savjet i Albini Grčić kad je prije dvije godine predstavljala Hrvatsku na Eurosongu.

'To je uglavnom bilo nekakve prirode, lijekova, glasnica, kako to što bolje izdurat. Ja se inače nisam baš 'kljukala' tim lijekovima, tabletama, za glasnice i nisam se baš spremala profesionalno uvijek je to išlo nekako spontano. Ona je bila stvarno simpatična i stvarno joj je bilo stalo. Navijala je za nas i uopće da se javila mi znači puno', otkrila je mlada splitska pjevačica za 24sata.

u liverpoolu

Let 3 prolazak u finale proslavio u pubu, a uz njih i najvjernije navijačice

Pogledaj galeriju