BEZ ISPALJENOG METKA

Zbunjena Ava ispala, Alka upala u farmu

16.04.2010 u 21:55

Bionic
Reading

Nakon Kikea i Maje Morales, farmu je napustio još jedan mamac za gledatelje - Ava Karabatić, koja je s lakoćom izgubila u dvoboju snage od Žane Štrbac. Avu je zamijenilo novo pojačanje - Alka Vuica

Pufaste Mia i Nikolina

Nakon najturbulentnijeg tjedna na farmi, u kojemu se nije točno znalo tko pije, a tko plaća, tko ulazi, a tko izlazi, stigao je još jedan udarac za Novu TV. Nakon što su farmu napustili najveći mamci za gledatelje, Kike, koji je izašao zbog bolesti, i kratkopotezna povratnica Maja Morales, koja ju je napustila zbog vlastitog komfora, u petak se u dvoboju oprostila još jedna munjevita farmerica – Ava Karabatić - koja je u nekoliko dana uspjela pokazati svoje glavne adute, grudi, i podići velike bure.

U dvoboju sa Žanom, koja je drugi tjedan zaredom bila u poziciji duelistice, Ava je s lakoćom izgubila u igri snage. Nakon uvertire ispunjene silnim Avinim riječima ni o čemu, uslijedio je zanimljiv dijalog duelistica koji ćemo pokušati dočarati:

Ava (zabrinuto): Ovo je odvratno!
Žana (zgroženo): Odvratno je!
Ava (zbunjeno): Ovo u životu nisam vidjela! (histerično) Ma neka malo smijeha, hahaha!

Poslije mudrih riječi uslijedilo je rekordno brzo guranje konstrukcije, u čemu je Žana razvalila Avu u kaubojskim čizmicama, prepunu riječi ljubavi prema svima te bez imalo snage u slabašnim mišićima.

Nakon najočekivanijeg trenutka večeri, vratimo se na početak. Sve je krenulo, po običaju, izvlačenjem prljavog rublja kojeg je, moramo primijetiti, sve više. Potom je uslijedio red trača, pa sladunjavih pohvala, laži i muljaža, uzdizanja i spuštanja te ostalih jezičnih i karakternih skakutanja.

Prvi gost u studiju bio je otac Ave Karabatić koji je svoju kćer nevjerojatnom količinom hvala uzdizao na pijedestale morala, dobrote, plemenitosti i ostaloga, da je ljudima pred TV ekranima bilo neugodno u njihovoj nesavršenosti. Osvrnuo se tata i na Avine gole grudi, rekavši: 'Jesu li grudi bitne? Bitne su oči, bitna je duša. A toga Ava ima. Pogledajte joj oči. Pogledajte te dubine…' i tako dalje do u beskraje.

Najnovija farmerica Alka Vuica

Nakon tate Karabatića stigla je i Alka Vuica, kojoj je studio bio tek usputna stanica do prave farme. U kratkom osvrtu na događaje na farmi i oko nje uspjela je poručiti Danielu da ima sreće ako nije zaveden od Muti, jer je ona, naime, pokopala tri muža. 'Mi je zovemo Crna udovica', dodala je Alka i krenula u blatnu avanturu.

Čekajući na Avin dolazak, u studiju su gledatelje ogovaranjem i jahanjem bika zabavljale Slađai Sonja Kovač. Stigavši u civilizaciju, Ava brzoga jezika istaknula je da je Žana izabrala dvoboj snage, a ne pameti, jer se uplašila njenog nadaleko poznatog fotografskog pamćenja.

Ava je dodala i da od sada navija za Josipa s kojim je provela noć – moleći krunicu. Također, objasnila je da nema ništa loše u tome da cijeloj državi pokaže grudi. To je potvrdio i njezin otac, ponovo ustvrdivši: 'Ma Ava je savršena, ona je jedina!' i dodavši zahvalno: 'Bog mi je da privilegiju da sam te dobija.'