muke po razvodu

Zbog ovoga bivša supruga Kevina Costnera smatra da joj glumac treba prepustiti njihovu luksuznu kuću

16.06.2023 u 22:13

Bionic
Reading

Supruga Kevina Costnera, Christine Baumgartner, tvrdi je da je glumac ne može zakonski natjerati da napusti njegovu kuću u Santa Barbari vrijednu 145 milijuna dolara

Nakon što je obznanjena vijest o razvodu Kevina Costnera i Christine Baumgartner, započela je bitka uskoro bivših supružnika kojoj se ne nazire kraj. Pema sudskim dokumentima do kojih je došao Insider, Christinin odvjetnik, John Rydell, tvrdi je da Costner nedavnim zahtjevom nastoji izbaciti Christine i njihovo troje djece iz kuće u kojoj su djeca živjela cijeli život. Rydell je također navodno kritizirao Costnerovu odvjetnicu, Lauru Wasser, jer nije pristala odgoditi nadolazeće ročište na kojem će sudac odlučiti o Christininoj sudbini.

Kako piše Page Six, taj zahtjev je uslijedio samo dan nakon što je TMZ dobio dokumentaciju o 68-godišnjem glumcu koji traži od suda da mu pomogne izbaciti njegovu uskoro bivšu ženu iz njegova doma. Costner je rekao da je, prema njihovom predbračnom braku, bivša manekenka pristala napustiti njihov dom u roku od 30 dana nakon podnošenja zahtjeva za razvod.

Prema uvjetima njihovog predbračnog ugovora, potpisanog 2004., Christine Baumgartner trebala je napustiti bračni dom koji je dijelila s Kevinom Costnerom ako se raziđu. Ali Christine namjerava ostati na 145 milijuna dolara vrijednom kompleksu uz plažu u Carpinteriji u Kaliforniji za dobrobit djece, kažu prijatelji za DailyMail.com. U sudskim dokumentima u koje je DailyMail.com imao uvid, Costnerovi odvjetnici tvrde da su dali 'višestruke ponude' kako bi natjerali njegovu ženu da se iseli iz bivšeg bračnog doma.

Christine Baumgartner i Kevin Costner Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

Obzirom na to da je Christine 1. svibnja podnijela zahtjev za raskidom braka, trebala se iseliti do početka lipnja - no još uvijek živi na imanju. Costner također tvrdi da njegova uskoro bivša supruga koristi svoj položaj kao polugu kako bi ga natjerala da pristane na njezine 'razne financijske zahtjeve' - unatoč tome što joj je već dao više od 1,2 milijuna dolara u sklopu obaveza potpisanih u predbračnom ugovoru.

Prema dokumentima, Costner je čak ponudio svojoj bivšoj supruzi 10 tisuća dolara predujma za troškove selidbe, kao i 30 tisuća dolara mjesečno za najam kuće 'kao dio njegovih obveza oko uzdržavanja djece'.

Uz to, zvijezda filma 'Tjelohranitelj', čija je neto vrijednost procijenjena na 250 milijuna dolara, također je optužila dizajnericu da je potajno potrošila gotovo 100 tisuća dolara njegovog novca za pokušaje da mu nanese nepopravljivu štetu tijekom njihovog razvoda.

'Christine je ta koja je kuću pretvorila u dom', kaže prijatelj para. 'Ona je ta koja živi u kući s djecom sve ove godine, a ni djeca ne misle da bi trebala otići. Kevin je rijetko kod kuće, rekao je izvor, što je bio jedan od glavnih razloga zašto je njihov odnos pokvaren,' dodaje.

  • +7
'Yellowstone' - Kevin Costner Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

'Prioritet mu je bio posao, a sad mu je odjednom imanje toliko važno. Ogorčen je i napada jer se Christine odlučila na razvod. Christine je rekla da o njoj u javnosti stvara slika 'grebatorice', ali za nju ovdje riječ o novcu. Radi se o održavanju neke vrste normalnosti za djecu. Ako bi itko trebao pronaći novu kuću, to bi trebao biti Kevin. Christine ne namjerava pokleknuti, pa bi Kevin trebao samo popustiti i nastaviti dalje,' dodaje prijatelj.

Podsjetimo, Christine je prošlog mjeseca zatražila razvod braka od Kevina Costnera, s kojim je provela 18 godina u braku. Kao razlog je navela nepomirljive razlike, a zatražila je i zajedničko skrbništvo nad njihovo troje djece, Caydenom, 15, Hayesom, 14, i Grace, 12, ali ne i uzdržavanje supružnika.

Izvori su tada rekli za Page Six da je Costner bio zatečeni i iznenađen odlukom svoje supruge da prekine njihov brak te da ju još uvijek voli, kao u njihovo troje djece.

Iako je bilo glasina da je nevjera kumovala njihovom razlazu, dugogodišnji prijatelj paraje za PageSix to demantirao: 'Nije bilo govora o varanju i nevjeri.'

Inače, bivši bpar počeo je izlaziti 1998. i vjenčao se šest godina kasnije na Costnerovom ranču u blizini Aspena u Koloradu koji on sada iznajmljuje za vrtoglavih 36 dolara po jednoj noći.