BIJESNA CHRISTINE

Supruga Kevina Costnera odlučila je uzeti mu sve, a od suda je zatražila i zabranu prilaska

15.06.2023 u 19:47

Bionic
Reading

Čini se kako će razvod od druge supruge Christine Baumgartner holivudskom glumcu Kevinu Costneru ostaviti gorak okus u ustima. Kako bi mu se, očito, osvetila za godine braka tijekom kojih je na prvo mjesto stavljao karijeru, a ne obitelj, Christine je odlučila 'udariti' gdje najviše boli - na bankovni račun

Iako je na prvu izgledalo kako će razvod Kevina Costnera i Christine Baumgartner završiti lijepo i civilizirano, koliko to takva situacija može dopustiti, na kraju će biti sve samo ne to. Američki mediji ponovno su iskopali nove zanimljivosti, otkrivši kako se Christine ne želi iseliti iz obiteljskog doma, natukla je 95 tisuća dolara na njegovoj kreditnoj kartici, a od suda je zatražila i zabranu prilaska.

DailyMail dokopao se sudskih spisa u kojima odvjetnici slavnog glumca tvrde kako su Christine ponudili razna rješenja kako bi iselila iz njihovog obiteljskog doma, no ona je to odbila. Iako ima milijune na računu, te ima osim te kuće još nekretnina, Costner tvrdi da je sada 'beskućnik'.

'Ovo me iznenadilo, ali i obeshrabrilo. Bio sam već u braku i nakon razvoda više nisam imao dom, jer u svom nisam više mogao živjeti. Rekao sam tada da takvo što više neću dopustiti', rekao je 68-godišnji Kevin Costner.

Njegovo bogatstvo procjenjuje se na 250 milijuna dolara, a prije vjenčanja 2004. par je potpisao predbračni ugovor u kojem je stajalo kako će, ukoliko ikada dođe do razvoda, ona biti ta koja će iseliti iz kuće, a on će joj dati 1.2 milijuna dolara da si pronađe novi dom.

Christine Baumgartner i Kevin Costner Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

Taj dogovor Christine je očito prekršila, jer ne pokazuje nikakvu namjeru iseliti iz prostranog obiteljskog doma u Carpinteriji, u Kaliforniji, vrijednog 145 milijuna dolara. Riječ je o kući koju je holivudski glumac kupio 1988., davno prije braka sa Christine.

Glumac joj je uzvratio iznoseći u javnost 'prljavo rublje', rekavši kako ju je financirao za čak dva biznisa, koja je pokušala pokrenuti, a koja su propala tijekom braka. Iako je Christine Baumgartner godinama tvrdila da je zadovoljna time što stoji u prebračnom ugovoru, isti je sada odbacila, a uz to natukla je račun od 95 tisuća dolara na njegovoj kreditnoj kartici, bez da ga je unaprijed obavijestila.

Riječ je o novcu kojim je platila svoje odvjetnike, ali i financijskog stručnjaka. Prema tvrdnjama Costnera, Christine želi otkriti svijetu detalje njegovih financija, kao i detalje predbračnog ugovora, što se njemu nikako ne sviđa jer smatra kako će to samo privući provalnike, ali i nepotrebnu svjetsku medijsku pažnju.

Prije samo tjedan dana Christine je od suda zatražila i zabranu prilaska kojom spriječava Costnera da njihovu djecu odvede iz države, ali i da dođe u mogućnost da ih iseli ili proda imanje. Dan kasnije, 9. lipnja, Costner je uzvratio i od suda zatražio da je se izbaci iz kuće.

Uz to tražio je da sud zaključa spis s njihovim predbračnim ugovorom, kako pojedinosti ne bi došle u javnost.