ŠIRIMO VIDIKE

Zavirite u skriveni svijet australskih serija o kojima ćete pričati svojim prijateljima

10.09.2022 u 19:52

Bionic
Reading

Proširite svoje vidike kad govorimo o serijama i otkrijte one koje nisu dio klasične hollywoodske i britanske produkcije. Vjerujte nam, ugodno ćete se iznenaditi

Dok internet i društvene mreže vrve objava o američkim serijama i onima britanske produkcije, o australskim serijama značajno se manje piše. One, međutim, vrve kvalitetnim sadržajem, fenomenalnom glumom, dinamičnom radnjom i zavodljivim naglaskom.

Pickbox NOW streaming servis pripremio je nekoliko australskih poslastica koje će proširiti vaše televizijske vidike i dan učiniti boljim!

Jack Irish (Jack Irish)

Trebate dobru kombinaciju akcije i avanture? Ovo je priča o Jacku Irishu u nekoliko etapa: od odvjetnika i partnera u elitnom odvjetničkom uredu do gubitka voljene osobe, depresije i otkaza zbog lošeg izvođenja posla. Kako bi životu podario ponovni smisao odluči promijeniti karijeru i postane privatni istražitelj. Ne očekuje kako će jedan slučaj nestale osobe na kojem radi promijeniti cijeli njegov život. Serija Jack Irish ima ocjenu 7,7 na IMDB stranici, a inspirirana je književnim serijalom o istražitelju Jacku Irishu autora Petera Templea.

Razvratnik (Rake)

Protagonist serije Razvratnik je definicija kaosa i na privatnom i na poslovnom planu. Cleaver Greene je rastavljen, optužen za utaju poreza i pritom ovisnik. Radi kao odvjetnik i voli prihvaćati naizgled beznadne slučajeve poput kanibala, dilera i drugih grešnika. Stalno uspijeva u spašavanju tuđih glava, ali nikako ne može pomoći sebi samomi. Razvratnik je ocijenjen 8,5 na IMDb-u što pokazuje odobravanje šire publike. Volite šašavog nesavršenog glavnog lika koji radi na ludim i nezaboravnim slučajevima, ali istovremeno ima vlastite privatne probleme? Ako tražite dobru kombinaciju komedije i drame onda Razvratnik treba biti vaš prvi odabir!

Surferi (Barons)

Želite doživjeti osunčane australske plaže, bistro more i valove stvorene za surfanje? Teleportirajte se u Australiju 1971. godine sa serijom Surferi! Skupina prijatelja uživa u surfanju i pješčanim plažama, ali u svakom raju dolazi do nevolja. Ovdje će povod neskladu biti sudar nove surferske kontrakulture i kapitalizma. Serija će vas osvojiti svojim estetskim dojmom, ali i radnjom koja nas vodi u period rađanja interesantne subkulture.