PO NJENOM GUŠTU

Zavirite u dom Nine Badrić: Ponovo se pohvalila svojom dalmatinskom oazom

02.09.2022 u 09:25

Bionic
Reading

Većina građana se pozdravila s ljetom, otišla iz destinacija na kojoj su odmarali, a jedna od najuspješnijih hrvatskih pjevačica, još uvijek vrijeme provodi u svojom drugom domu na moru čiji je interijer i ranije znala pokazivati pratiteljima na društvenim mrežama

Nina Badrić zaljubljena je u svoj kako je i sama nekoliko puta rekla, drugi dom u Jelsi na otoku Hvaru. Uredila ga je s puno ljubavi jer se vidi da je pazila na svaki detalj. Prostor je uređen u mediteranskom stilu, zidovi su kameni, a nezaobilazni detalji su knjige, sezonsko bilje i retro komadi namještaja.

U odnosu na prethodna videa i fotografije, pjevačica je promijenila raspored. Tako je sada na jednoj strani objekta veliki bijeli blagovaonski stol sa stolicama postavljen na tirkiznom tepihu (u toj boji joj je kuhinja). Iznad stola je veliki stakleni luster vintage dizajna, a pored stola je prozor s kojeg puca pogled na Jelsu.

Nina Badrić Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Cijeli interijer podignut je tamnocrvenom detaljima - foteljom i velikim tepihom, dva staklena stolića, staklenom vitrinom u koju je smjestila kristalne čaše. U prostoru je smješten i tamnosivi dvosjed.