IZGLEDA SJAJNO

Nina Badrić ne krije koliko se dobro osjeća u vlastitoj koži: Ponovno zavodi fotografijama s plaže

31.08.2022 u 12:40

Bionic
Reading

Pjevačica Nina Badrić već neko vrijeme odmara se u Jelsi na otoku Hvaru, gdje ljetuje dug niz godina. Lijepa Zagrepčanka ne krije koliko joj godi boravak na otoku, a ne prestaje nizati fotografije na kojima ističe novu istesanu figuru

Da je zadovoljna u vlastitoj koži, da se sjajno osjeća i da zrači, Nina Badrić pokazuje nam svakom novom objavom na Instagramu. Svojim ljetnim fotografijama, na kojima je do izražaja došla njezina nova fit linija, Nina oduševljava javnost. Novim setom fotografija sa stjenovite plaže, na kojoj pozira u bijelom kupaćem kostimu, ponovno je pokazala kako se istesala i kako sjajno izgleda u 51. godini života.

'Lipo mi je, lipo mi je', poručila je Nina ispod svojih objava u kojima redovito daje do znanja da joj boravak na voljenom otoku godi. 'Još jedan dan u raju', 'Knjiga, kiša, kupanje po kiši, vožnja biciklom po otoku, popodnevni snack i pjesma, zar je voljeti grijeh', 'Najljepši period ljeta'.

Otok polako ispraća zadnje goste, plaže su skoro puste, more se rashladilo taman koliko treba. Kradem ljeto jeseni dok je mozak na paši, a i rimuje se', samo su neki od njezinih opisa putem društvenih mreža posljednjih dana.

U njima najviše hvali svoju Jelsu, mjesto na kojem ljeti boravi dug niz godina, gdje ima kuću i gdje njezina obitelj dolazi odmarati se i stvarati nove uspomene iz sezone u sezonu.

Inače, Nina svoju novu liniju duguje novom režimu prehrane kojeg se striktno drži posljednje dvije godine. Priklonila se onima koji zagovaraju nekonzumiranje namirnica životinjskog podrijetla. Tek ponekad počasti se ribom.

'Naravno da mi laskaju komplimenti na račun izgleda i da mi miluje sujetu kad se svi iznenade kad im kažem koliko godina imam pa mi daju uredno puno manje. No ja sam kompletna osoba koja puno ulaže, možda čak i najviše, u svoj duh. Kad je duh mlad, i lijep godine su samo zaista broj', nedavno nam je rekla Nina.

  • +3
Nina Badrić Izvor: Cropix / Autor: Ivo Ravlic