FIT LOOK

Nina Badrić u crnom prozirnom kupaćem kostimu na stijenama prizor je dana

16.08.2022 u 23:27

Bionic
Reading

Pjevačica Nina Badrić ne libi se pokazati svoju novu fit liniju, koju je novim režimom prehrane dovela do prave transformacije. Nina izgleda sjajno, a ispod njezinih fotografije u kupaćim kostimima pljušte komplimenti

Fotografija koju je objavila na svom javnom Instagram profilu, a na kojoj pozira u crnom bikiniju s prozirnim dijelovima oduševila je dobar dio javnosti, i mnoštvo Nininih obožavatelja. Dok odmara na svom najdražem mjestu nakon rodnog Zagreba, Jelsi na otoku Hvaru, koju naziva drugim domom, Nina reda brojne senzacionalne fotografije.

Posljednja je posebno užarila društvene mreže, a ponovno je istaknula Nininu sjajnu novu fit figuru.

Pjevačica ne krije da se dobro osjeća u vlastitoj koži, posebno otkako je na novom režimu prehrane. Uvela ga je prije dvije godine i kojeg se striktno drži. Naime, iz prehrane je izbacila namirnice životinjskog podrijetla, a ponekad se počasti ribom.

'Od kada se ovako hranim, moje tijelo je u balansu, koža i kosa su sjajni, a snage i energije imam milijun puta više u odnosu na sve prijašnje godine kada nisam razmišljala toliko koje namirnice unosim u sebe. Pratila sam dugo način prehrane Novaka Đokovića i mnogih meni bliskih ljudi koji se tako hrane godinama i zaista sve ima smisla. Moja snaga se ustostručila. I duh i tijelo. Osjećam se odlično, poletno, bistro, snažno i svakome preporučujem da zdravom prehranom diže svoj imunitet, a samim time kilogrami se tope. Ova promjena je način života, a ne jednokratna dijeta, a benefiti ovakve prehrane su zaista nesagledivi za naše zdravlje i život', otkrila je jednom prilikom.

  • +3
Nina Badrić Izvor: Cropix / Autor: Ivo Ravlic