stroga pravila

George, Charlotte i Louis ne smiju večerati s mamom i tatom, čak ni za Božić

26.08.2023 u 08:35

Bionic
Reading

Iako ih Kate i William odgajaju na moderan način, postoji mnogo pravila kojih se moraju pridržavati prinčevi George i Louis te princeza Charlotte. Jedno od pravila je i pravilo da ne smiju sjediti s roditeljima za stolom tijekom važnih okupljanja kako ne bi prisluškivali razgovore

Princ George, princeza Charlotte i princ Louis morali su vrlo rano naučiti što smiju, a što ne. Od samih početaka njihovi su životi prožeti pravilima ponašanja kako ne bi naštetili ugledu svoje obitelji. Iako ih princ William i princeza Kate Middleton odgajaju na nešto suvremeniji način te su djelomično odbacili strogu kraljevsku tradiciju, neke stvari ipak nisu dozvoljene djeci.

Najmlađi članovi kraljevske obitelji ne smiju sjediti s mamom i tatom na službenim večerama, uključujući i onu serviranu za Božić. Umjesto toga, te trenutke provode s uzvanicima koji sjede za stolom za djecu.

U tradiciji kraljevskih obitelji je da djeca ne smiju sjediti s odraslima dok ne usvoje umijeće pristojnog razgovora, a upravo zato mališani ne sjede s odraslima tijekom službenih okupljanja.

Bivši kraljevski kuhar Darren McGrady, koji je radio za kraljicu i Dianu, rekao je da su kraljevska djeca svoj božićni ručak jela u dječjoj sobi s dadiljama. 'Djeca su uvijek jela u dječjoj sobi dok nisu postala dovoljno stara da se pravilno ponašaju za stolom', ispričao je.

Osim toga, briga za jelovnike prepušta se dadiljama koje su s djecom tijekom obroka. Na njima je da ih nauče lijepom ponašanju pri stolu, ali i da ih nauče važnosti zdrave prehrane koja uključuje puno povrća, koje često nije omiljeno djeci.

'Kraljevski vrtić nije služio samo za edukaciju umova mladih članova kraljevske obitelji, već i za edukaciju njihovih nepca. Dadilja je uvijek imala kontrolu nad jelovnikom i brinula se da jedu uravnotežene obroke', rekao je McGrady otkrivši da je princeza Diana ponekad znala Williama i Harryja počastiti McDonaldsom!

POZORNO JE PRATILA

Dan koji će ući u povijest: Princeza Charlotte prvi puta na Wimbledonu

Pogledaj galeriju