HIT SERIJA

Započelo snimanje obnovljene 'Tračerice': Upoznajte novu glumačku postavu

10.11.2020 u 13:58

Bionic
Reading

Nakon odgađanja uzrokovanog pandemijom, u New Yorku je započelo snimanje obnovljene verzije serije 'Tračerica'

Prema pisanju časopisa Deadline, prve dvije epizode režirat će Karena Evans, redateljica koja stoji iza glavnih glazbenih videa repera Drakea, pa se očekuju velike stvari.

Popularna tinejdžerska serija, temeljena na književnom serijalu Cecilyje von Ziegesar, trebala je ove godine debitirati na HBO-ovom streaming servisu HBO Max, ali je zbog pandemije i globalnog gašenja produkcije snimanje odgođeno, pa je objavljivanje serije pomaknuto najranije za ljeto 2021. godine.

Vijest o ponovnom oživljavanju tinejdžerske drame potvrđena je prošloga ljeta, a tom su prilikom otkriveni i glumci. U ponovno pokrenutoj seriji glumit će Emily Alyn Lind, Whitney Peak, Eli Brown, Johnathan Fernandez i Jason Gotay. Također je potvrđeno da će se Kreisten Bell vratiti kao glas Tračerice.

Detalji serije i službeni opisi likova još uvijek su obavijeni velom tajne, ali nova bi serija, kako se nagađa trebala imati sličnu dinamiku likova kao i originalna serija. Vodeći trojac glumit će Peak, Brown i Lind.

Glumačka postava

Emily Alyn Lind

Prema časopisu Hollywood Reorter, 17-godišnja Emily glumit će lik po imenu Audrey, djevojku u dugoj vezi koja se počinje pitati kako bi bilo izvan nje. Emily je poznata po ulozi u seriji 'Osveta', prošle godine mogli smo je gledati u psihološkom hororu Stephena Kinga 'Doktor Sleep' i u Neflixovoj horor komediji 'The Babysitter' izi 2017. godine.

Whitney Peak

O ulozi Whitney Peak ne zna se ništa, ali časopis Deadline nagađa da bi mogla glumiti ono što je Serena bila liku Blair, koju će safa glumiti Emily Alyn Lind, ili obrnuto. Peak će nekim gledateljima možda biti poznata po ulozi Judith Blackwood iz Netflixove serije 'Chilling Adventures of Sabrina'.

Eli Brown

Mladi 19-godišnji glumac Eli Brown dosad najzapaženiju ulogu je otvario u seriji 'Pretty Little Liars: The Perfectionists' kao Dylan Walker.

Johnathan Fernandez

GLumac i komičar Johnathan Fernandez poznat je po ulozi Bernarda Scorsesea u televizijskoj akcijskoj seriji 'Smrtonosno oružje'.

Jason Gotay

Do sad najzapaženije uloge Jason Gotay je ostvario na kazališnim daskama Broadwaya. Dudeći po njegovom Instagram profilu, osim glumom bavi se pjevanjem i podučavanjem, a navodi i da je veliki ljubitelj maslaca od kikirikija.

View this post on Instagram

just happy to see ya

A post shared by jasongotay (@jasongotay) on

HBO je u najavi serije otkrio kako će nova verzija pokazati koliko su se društvene mreže i krajolik New Yorka promijenili tijekom godina.

Na seriji će raditi izvršni producenti originalne serije Josh Schwartz i Stephanie Savage, kao i glavni scenarist i stručnjak za tračeve Joshua Safran.

Chace Crawford, koji je u originalnoj seriji glumio Natea Archibalda, nagovijestio je moguću cameo ulogu, a Leighton Meester koja je u originalu glumila Blair poručila je ranije 'nikad ne reci nikad'.

Ponovno pokrenuta serija radnjom će biti odmaknuta osam godina od originalne serije.