POČELA JE VJEŽBATI DOMA

Žanamari u izolaciji: 'Sad treba najviše snage da se održimo psihički, a opće poznato je da redoviti trening izvlači ljude i iz najvećih depresija'

04.04.2020 u 20:17

Bionic
Reading

U vremenima kada ne izlazimo iz kuća osim po osnovne namirnice ili oni koji moraju na posao, brojni ljudi na kreativne načine provode svoje vrijeme. Svih propisanih mjera opreza strogo se pridržava naša pjevačica koja za tportal opisuje kako provodi dane u karnteni, što joj najviše nedostaje od uobičajenih aktivnosti za koje je sada zakninuta, a pokazala je i kako u kućnom ambijentu održava svoju vitku figuru

'Snalazim se okej jer moj uobičajeni život zapravo podsjeća na ovo što se sad naziva karantena. Jedino me muči je to što sam svjesna što se događa vani i to što nitko ne zna koliko će to sve trajati. Doduše početkom ove godine je i Gabica tek krenula biti malo redovitija u vrtiću pa sam i ja počela malo izlaziti iz kuće. Taman sam popila po jednu kavu sa svim svojim prijateljicama i prijateljima i mislila: 'Super napokon društveni život!'. Međutim tada se dogodila korona. Tješim se da sam nakon skoro 5 godina mom life karantene barem po jednom vidjela sve drage ljude prije nego je počeo ovaj pravi lockdown', ispričala nam je Žanamari.

Njezina djevojčica, kaže ovu situaciji dobro podnosi. 'Voli biti kući, ali često se sjeti nekih stvari koje voli raditi vani pa joj moram onda s nečim odvratiti pozornost', kaže pjevačica.

Najavila je kako počinje vježbati. Otkrila je hoće li vježbati online uz neki program ili imaš već ima neke svoje vježbe.

'U vježbanju pratim neki svoj tempo, i uglavnom se nakon malo kardia fokusiram na noge i triceps koji su inače ženske slabe točke pa tako i moje. Gluteus mi najbolje pogađa iskorak. Pri čučnju često ozlijedim koljeno pa sam se baziram na drugim vježbama za noge kad se recimo nakon dužeg ne treniranja vratim treningu, a onda polako opet dođem i do čučnja', pojasnila je.

Na pitanje je li razmišljala o tome da poput drugih kolegica i brojnih poznatih 'servira' vježbe svojim pratiteljima kaže da otkad smo svi doma zaista ima puno takvih videa.

'Valjda 90 posto Instagrama snima redovito svoje treninge, pa imam feeling da toga ima dosta i previše. I ja ću sigurno snimiti pokoji ali neću bazirati svoj Instagram sadržaj na tome. Meni je glazba ipak prva ljubav a snimanje takvih treninga zahtjeva puno vremena. Za običan trening trebam oko sat vremena, a kad ga snimam to traje po tri sata, pa i 4 ako računam montažu. Radije ću trenirati svaki dan po malo, eventualno se javiti svojim pratiteljima putem storija, i ako nekome treba savjet rado ću ga dati. Slobodno mi pišite', poručila je.

Godinama je posvećena vježbanju što se vidi na njezinoj vrhunskoj liniji i kondiciji. Ispričala je koliko je bitno da čovjek u ovom vremenima ne zapusti sebe ni fizički, a ni psihološki.

'Sad treba najviše snage da se održimo psihički, a opće poznato je da redoviti trening izvlači ljude i iz najvećih depresija. Stoga čak i kad vam se apsolutno ne da, krenite, napravite bar jednu ili dvije vježbe danas, pa sutra tri-četiri… ne dajte se!', istaknula je Žanamari. Ona je u karanteni i glazbeno aktivna. Nedavno je predstavila novu pjesmu i spot 'Apokalipsa'.

Izvor: Društvene mreže

Pravilno pranje ruku