MOZAK RADI STO NA SAT

Žanamari Perčić od stresa je smršavjela: 'Već dva tjedna ne spavam, hiperventiliram...'

12.01.2021 u 23:45

Bionic
Reading

Mnogi su u izolaciji zbog sjedilačkog načina života i manjka kretanja nabacili kilograme, ali ne i Žanamari Perčić. Pjevačica se fanovima na Instagramu požalila kako po odjeći vidi da je izgubila nekoliko kilograma, a potom je otkrila što je razlog tome

Tijekom pandemije Žanamari Perčić na Instagramu redovito objavljuje fotografije i videa svojih odjevnih kombinacija koje pršte seksepilom, no svojom posljednjom objavom fanovima je dala do znanja da je zbog svega što se u zadnje vrijeme događa smršavjela.

Na videu koji je objavila vidi se da su joj hlače postale preširoke i da je u posljednjih nekoliko tjedana izgubila kilograme.

'Hlače su mi se raširile ili sam to ja izgubila kile u lockdownu', napisala je u opisu videa, što je prokomentirala i voditeljica Ecija Ivušić.

'Manje se živciraš, zato', zaključila je Ecija, ali ju je Žanamari odmah demantirala i otkrila kako ju more razne brige.

'Upravo obrnuto. Već 2 tjedna ne spavam, hiperventiliram i srce mi radi 100 bpm! Al’ drago mi je da se ne vidi. Kida me kad ljudi pate i koje znam i koje ne znam... Pa ona tragedija strašno... Zakopala sam se što u gluposti (TikTok) što u posao (snimanje pjesama) samo da okupiram mozak i probam ga usmjeriti da brije da će bit sve super. Donacije sam poslala, sad je najbolje što mogu napraviti izdrilati mozak da chanta i priziva bolje dane! Čitala sam savjete jednog psihijatra da se ovo jedino može mentalno prebroditi ako maksimalno zaposlimo mozak', odgovorila je Žanamari.

Žanamari Perčić za ELFS lingerie Izvor: Promo fotografije / Autor: Danijel Galić