'sredila se za prileći'

[VIDEO/FOTO] Žanamari objavila izazovan video snimljen taman prije spavanja i oborila s nogu sve svoje fanove

09.01.2021 u 13:57

Bionic
Reading

Jedna od najpoznatijih domaćih pjevačica Žanamari Perčić ne prestaje oduševljavati svoju sljedbu na društvenim mrežama, a sada ih je počastila novim videom

'Nema neke velike razlike osim što okitimo bor. Nas troje uvijek smo nerazdvojni pa tako i za blagdane. Nemamo neka velika obiteljska okupljanja, osim što nam je prije znala doći baka iz Splita, no ove godine smo poštovali propise. Moji mama i tata su kat ispod pa smo navratili do njih poželjeti im sretan Božić i to je najdalje što smo otišli', rekla nam je Žanamari nakon Božića.

Blagdani su sada iza nas i svi se ponovno privikavamo na 'novo normalno'. Svoje vrijeme u djelomičnom lockdownu prisutnom u Hrvatskoj Žanamari krati tjelovježbom. Očajna je što su teretane zatvorene, no lijepa pjevačica pronalazi svakojake načine kako bi zadržala savršenu figuru koju ima.

  • +49
Žanamari Perčić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

'Teretane ne rade u Tučepima već neko vrijeme, pa osim što iskoristim svako stubište da napravim kardio, morala sam pola svoje sobe opet pretvoriti u workout kutak. U ovim vremenima također je iznimno važno zdravo se hraniti i odabrati prave dodatke prehrani koji će pomoći u održavanju vašeg zdravlja i forme', pohvalila se Žanamari.

'Ono kad se središ za otić još malo prileć!', stoji između ostalog u posljednjoj objavi Žanamari Perčić na Instagramu. U videu koji je uz objavu priložila pjevačica zanosno pleše u ritmu glazbe, spremajući se na počinak. Sasvim očekivano njena sljedba na Instagramu oduševljena je objavom.