EMOTIVNA OBJAVA

Žanamari ima posebnu pjesmu za nekog posebnog, evo za koga

02.02.2017 u 08:45

Bionic
Reading

Da bi ovjekovječila ljubav koju joj svakodnevno pruža te joj ostavila trajnu uspomenu, Žanamari Perčić je svojoj kćeri Gabrijeli posvetila cover pjesme Rockabye koju je nedavno snimila

Žanamari je vrlo zaposlena mama, no privatno vrijeme posvećuje svojim najvećim radostima u životu provodi uz svoju obitelj – supruga Marija i jednoipolgodišnje kćeri Gabrijele koja joj je promijenila život. Živahna djevojčica na radost svoje mame i tate, već itekako pokazuje interes za glazbu.

'Gabi je počela prepoznavati pjesme već po prvom taktu. Od pop glazbe Rockabye joj je jedna od dva favorita. Drugu neću otkriti nego ću vam otpjevati uskoro. Od klasike je toliko luda za Vivaldijevim 'Proljećem da naprosto ne vjerujem. Nađe je sama na iPadu u libraryju, pusti i osmijeh joj je velik kao kuća', ispričala nam je ponosna mama Žanamari.

Upravo uz pjesmu Rockabye britanskog electro-pop sastva Clean Bandit i vokalista Seana Paula i Anne-Marie, redovito uspavljuje svoju mezimicu. Svojim predivnim glasom i poklonom za svoju malenu dirnula je brojne majke.

'Tekst ove pjesme je baš za sve mame savršen. Jedan od lijepiših tekstova trenutno u pop/glazbi u kojem sam se baš pronašla, a vjerujem da će se i mnoge druge majke', pojasnila je pjevačica. Dodaje kako je preslatka curica reagira s oduševljenjem kad čuje maminu novu obradu.

Mala Gabrijela doživjela je i svoj prvi izlazak na pozornicu.

'Nekidan sam nastupala u Amfiteatru u Splitu na humanitarki Udruge Palčić i Gabi je bila na stageu s nama, po prvi put. Pustila ju je organizatorica da mi došeta na pozornicu i bilo je prekul. Nikad je nisam vidjela smireniju u životu. Očito joj paše publika dok joj mama pjeva i drži je u krilu', rekla je kroz smijeh zadovoljna pjevačica.

Gabrijela je imala svoj prvi izlazak na pozornicu s mamom i tatom

Cover by Žanamari Autor: Youtube