OTKRIVENE TAJNE

Žana napustila Farmu, a Drago Plečko ušao

07.05.2010 u 23:17

Bionic
Reading

Ovotjedna Farma uživo uvela je kao gosta iznenađenja Dragu Plečka, najpoznatijeg hrvatskog alternativca pred kojim je težak zadatak da pomiri Branku i Sabinu, dok je Žana Štrbac napustila poznato imanje

Gosti u studiju pozvani da komentiraju razne događaje i sudionike Farme bili su Žanina prijateljica Hana Tabaković, fotograf Stefan Lupino, Ivica Karabatić te Mario Mlinarić.

U ovotjednoj Farmi uživo gledatelji su imali priliku vidjeti kako to izgleda kad se pretjera s alkoholom, Avinu potragu za žabama i, naravno, dvoboj koji je odlučio o tome tko ostaje, a tko napušta show. Vrhunac emisije bilo je Žanino napuštanje Farme, nakon čega je napokon odgovorila na glasine da je napustila dijete zbog karijere.

Je li Kiki dobar gazda ili je dobar vođa? Bi li se stariji natjecatelji trebali više držati zajedno? Tko je najviše pio? Je li dolazak novih natjecatelja pozitivan pomak u životima starih? Što je Stjepan šapnuo Žani prije odlaska? To su bila samo neka od pitanja na koja su gosti i natjecatelji odgovorili tijekom emisije.

Posebno smiješno bilo je vidjeti jahanje umjetnog bika u formi kratkog natjecanja između Nikol i Ivane, u kojem je Ivana pobijedila, te Avin zadatak koji nije uspjela izvršiti. Naime, trebala je uloviti 30 žaba te donijeti dukate sa sajma, no nije joj uspjelo iako ih je dozivala te ih pokušala namamiti cmoktanjem.

U dvoboju Stjepana Božića i Žane Štrbac, u kojem se ispitivalo znanje o životinjama i biljkama, nakon dobrog početka bivše voditeljice pobjedu je ipak odnio boksač. Stjepan je rekao da je ponosan na svoju pobjedu jer je samo dva puta pročitao 480 stranica udžbenika iz kojih su učili.

Prva koja je zaplakala bila je Ava Karabatić kad se u centru pažnje našla Žana koja se nakon sedam tjedana morala oprostiti od ostalih natjecatelja. Ubrzo su zaplakale i ostale djevojke.

Nakon izlaska Žana je odgovorila na niz pitanja te je napokon iskoristila priliku da razjasni nagađanja vezana uz njezino dijete. Kroz suze je počela objašnjavati da je kao mala odrastala bez oca te se u tinejdžerskim godinama već počela brinuti za sebe i svoju majku. Žana je rekla da je radila bilo koji posao koji je mogla.

Zatrudnjela je s muškarcem s kojim nije ostala u vezi, no kako nije htjela da joj dijete raste bez oca, zbog vlastitih iskustava, dopustila mu je da ga uzme sa sobom nakon čega joj je on prijetio da će, ako mu se ne vrati, ubiti i nju i dijete. Po njezinim riječima, otac njenog djeteta maltretirao ju je, a ona je u više navrata podnosila prijave protiv njega, no to nije pomoglo.

Bez obzira na sve probleme, Žana je izjavila da joj je sada najvažnija stvar započeti borbu za svoje dijete.