iz Sandringhama

Žalosnog lica kralj Charles III. stigao u London na još jedan ciklus liječenja

13.02.2024 u 12:13

Bionic
Reading

Kralj Charles III. proveo je nekoliko dana na svom imanju u Sandringhamu, mjestu gdje se osjeća najbolje i na kojem najradije provodi svoje slobodno vrijeme. Međutim, novi tjedan znači novi ciklus liječenja pa se Charles vratio u kišni London

Kralj Charles III. viđen je danas kako se vraća u London na liječenje od raka nakon svog javnog pojavljivanja u Sandringhamu. Prošle nedjelje prvi je put istupio u javnosti uputivši se na nedjeljnu misu, a sada je pred njim još tretmana za liječenje od zasad nepoznate vrste karcinoma.

75-godišnji monarh sletio je u Clarendon House u kraljevskom helikopteru s kraljicom Camillom nakon što je proveo tjedan dana u Norfolku.

Charles se sredinom siječnja odlučio na operaciju povećane prostate, rutinsku operaciju stanja od kojeg boluju brojni muškarci, tijekom liječničkih pregleda otkriven je i karcinom. Kako bi se što prije oporavio, Charles se odlučio na neko vrijeme povući od obaveza koje su sada pale na leđa drugih starijih članova kraljevske obitelji, a Camilla je uz njega na svakom koraku ovog puta.

Kako se ranije pisalo, kralju će se pružiti revolucionaran i nježan oblik liječenja.

'Terapije protiv raka su posljednjih godina napravile veliki napredak i mnogo su sofisticiranije nego prije. To ima pozitivan učinak na učinkovitost i nuspojave', otkriva izvor komentirajući kraljevu odluku neobičnog i manje invazivnog tretmana u borbi protiv raka.

uz podršku camille

Dobro se oporavlja: Kralj Charles nakon operacije uočen na nedjeljnoj misi

Pogledaj galeriju