OD TITULE NE ODUSTAJU

Ovom potezu Harryja i Meghan nitko se nije nadao, a sada se čeka reakcija iz Londona

13.02.2024 u 08:35

Bionic
Reading

Uoči svog putovanja u Kanadu, uz koju ih vežu mnoge uspomene, princ Harry i Meghan Markle predstavili su novu web stranicu Sussex.com, kojom upravlja 'Ured vojvode i vojvotkinje od Sussexa', a na kojoj će zapravo biti skupljene sve njihove aktivnosti

Osim što stranica Sussex.com vodi direktno na Archewell Foundation i Archewell Productions, ista vodi i na kontroverznu web sranicu Sussex Royal, koju su princ Harry i Meghan Markle pokrenuli u trenutku kada su svijetu, ali i britanskom dvoru, objavili svoju odluku da odlaze iz Londona te se povlače s mjesta starijih članova kraljevske obitelji još 2020. godine.

Tamo stoji i kako je riječ o stranici koja je pokrenuta te 2020. i koja prikazuje svakodnevni život i rad princa Harryja i Meghan Markle prije njihovog preseljenja u Sjedinjene Američke Države.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Upravo su na sussexroyal.com otkriveni svojedobno i planovi za postizanje financijske neovisnosti, nakon što napuste kraljevsku obitelj, a nakon spora s Buckinghamskom palačom oko korištenja izraza 'kraljevski' ista je ostala neaktivna.

Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Mnogi su uvjereni kako će vojvoda i vojvotkinja od Sussexa novu stranicu koristiti kao platformu za osobne i službene novosti, poput nedavnog Harryjevog putovanja na NFL Honors u Las Vegasu.

Osim odvojenih biografija, one Harryja, kao i Meghan, stoji i citat: 'Vojvoda i vojvotkinja predani su svojoj misiji - pokaži se i čini dobro. Smatraju da dobrotvorni rad ne bi trebao biti samo darivanje, već i uvijek spreman pomoći.'

uz podršku camille

Dobro se oporavlja: Kralj Charles nakon operacije uočen na nedjeljnoj misi

Pogledaj galeriju

Novom web stranicom zapravo se sugerira da će Harry i Meghan u mjesecima pred nama nastojati biti što vidljiviji, a sve će vrlo vjerojatno započeti njihovim trodnevnim posjetom Kanadi gdje će obilježiti 100 dana do odlaska na sljedeće Invictus igre.

Hoće li zbog ove web stranice i novog korištenja riječi Sussex reagirati ponovno Buckinghamska palača, ostaje nam vidjeti.