INVICTUS IGRE

Princ Harry mogao bi uskoro ponovno do Londona, a poznat je i razlog

12.02.2024 u 20:48

Bionic
Reading

Nakon što je nedavno ni 24 sata proveo u Londonu, od toga tek 45 minuta s bolesnim ocem, kraljem Charlesom III, dobro upućeni izvori tvrde kako bi princ Harry uskoro mogao ponovno avionom stići iz Kalifornije

Princ Harry mogao bi se uskoro ponovno vratiti u Veliku Britaniju, i to samo nekoliko tjedana nakon što je stigao u posjet ocu. Vojvoda od Sussexa taj posjet nije unaprijed planirao, a kofere je spakirao čim mu je kralj Charles III rekao kako mu je dijagnosticiran karcinom.

Harry je u London stigao komercijalnim letom, koji je trajao 11 sati, da bi s ocem proveo tek 45 minuta u razgovoru, a brata, princa Williama, kao ni ostatak kraljevske obitelji, nije ni vidio.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Ovoga puta, prema dobro upućenim izvorima, mogao bi se vratiti već u svibnju i to kako bi prisustvovao obilježavanju 10. godišnjice Invictus igara. To ne bi trebalo biti čudno budući da je upravo Harry pokrenuo te igre u ožujku 2014. godine, a proslava će se održati u katedrali svetog Pavla u Londonu.

Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

'Harry je dao naslutiti kako bi se mogao vratiti na godišnjicu Invictus igara, koje su od samog početka imale i veliku podršku cijele kraljevske obitelji', otkrio je dobro upućeni izvor za britanski Express.

Upravo sve to ponovno je potaknulo nagađanja hoće li, kod ponovnog Harryjevog dolaska u London, napokon doći do susreta između dvojice braće, osobito nakon što se doznalo da princ William čeka da se njegov mlađi brat prvo ispriča za sve što je tijekom posljednjih godina izrekao na račun kraljevske obitelji, nakon čega je spreman razgovarati.

uz podršku camille

Dobro se oporavlja: Kralj Charles nakon operacije uočen na nedjeljnoj misi

Pogledaj galeriju