nepredvidivi sussexi

Meghan i Harry opet se diče kraljevskim titulama, a ovime su začepili usta kritičarima

13.02.2024 u 11:26

Bionic
Reading

Princ Harry i Meghan Markle puni su poslovnih planova, svaki predstavljaju kao neko revolucionarno otkriće, no, istini za volju, nijedan projekt nije ostvario baš prevelik uspjeh. Jučer su na svoje internetske stranice ponovno vratili svoje titule kojih se više ne srame, no hoće li im to donijeti i dugo sanjani uspjeh?

Iako princ Harry i Meghan Markle još uvijek odlučno stoje iza svoje odluke da se povlače iz kraljevske obitelji, njihovi posljednji potezi gotovo i da su neobjašnjivi. Da, navikli smo na neočekivane poteze princa Harryja i Meghan Markle, no najčešće se oni tiču otkrivanja podataka o ostalim članovima obitelji. Ovaj put to nije slučaj, već potez koji djeluje poput kakvog primirja i vraćanja na staro.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Meghan i Harry osvježili su svoje internetske stranice pa su predstavili su novu web stranicu Sussex.com, kojom upravlja 'Ured vojvode i vojvotkinje od Sussexa'. Korištenje tih titula mnoge je začudilo jer upravo su od tih titula i pobjegli u Ameriku, no sad se istima diče.

Upravo su ih zbog toga mnogi osudili te optužili zbog korištenja navedenih titula i grba u, kako se činilo, komercijalne svrhe nakon što su svoju web stranicu Archewell zamijenili web stranicom pod nazivom Sussex.com koja je otvorena još 2020. godine kada su objavili svoju odluku da odlaze iz Londona te da se povlače s mjesta starijih članova kraljevske obitelji.

'Princ Harry i Meghan su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa. To je činjenica. To je njihovo prezime', komentirao je jedan izvor blizak Sussexima koji je stao u njihovu obranu.

Međutim, tih su se titula na neki način i sramili pa se sad mnogi pitaju zašto ih opet koriste i tako svečano predstavljaju.

'Imat će pravih problema s korištenjem Sussexa. To je kraljevska titula i ako u tome ima ikakve naznake komercijalizma, bit će ugašena. Zapanjujuće je što ne vide koliko je to neuredno', komentirao je drugi izvor za DailyMail nagađajući da će Harry i Meghan platformu koristiti za nove poslovne ideje ususret novim Invictus igrama.

Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia