to joj je drugi brak

Zajedno su 25 godina: Znate li kako izgleda suprug najpoznatije loto djevojke Suzane Mančić?

01.03.2023 u 20:08

Bionic
Reading

Nakon 17 godina veze udala se za grčkog bankara Simeona Ocomokosa kojeg od milja zove Simica. Od početka su uspješno održavali svoju vezu, baš kao i danas premda su razdvojeni. Naime, pjevačica, glumica i voditeljica često boravi u Beogradu, dok je Simeon u Ateni

Vjenčali su se u lipnju 2018. godine. u Grčkoj. Suzani Mančić i Simeonu Ocomokosu to je drugi brak. U prvom je grčki biznismen dobio dvije kćeri. Studirao je pravo i ekonomiju na atenskom sveučilištu. Bio je stručnjak za komercijalu pri američkoj ambasadi u Ateni, izvršni direktor Američko-helenske privredne komore, kao i generalni tajnik poslovnih savjeta između Grčke i još nekoliko zemalja.

U Ateni je 1997. osnovao SGT, kompaniju za korporativne komunikacije, a tri godine kasnije otvorena je i podružnica u Beogradu – Tsomokos Group International (TGI). Kako je Mančić ranije otkrila, njezin dragi se 'bavi se jogom, a stres koji mu se nakupi tijekom radnih dana izbaci šetnjama kroz prirodu'.

'Mladenačkog sam duha u svemu i vjerujem da biste se baš iznenadili kada biste saznali neke stvari o meni. Kakva sam u životu, takva sam i sa svojim odabranikom u krevetu. Ne volim detaljno pričati o tim stvarima, jer se onda ne bi zvale intimne stvari, ali ću vam reći da smo oboje puni duha i elana čak i u krevetu', svojedobno je bivša loto djevojka otkrila za Informer.

  • +3
Suzana Mančić Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/PIXSELL

Prije njega, bila je udana za Nebojšu Kunića sa kojim ima dvije kćeri, Nataliju i Teodoru. Bio je član nekad vrlo popularnog benda 'Sedmorica mladih', a nakon dugog prijateljstva među njima se rodila ljubav koja je rezultirala brakom 1989. godine. Rastali su se nakon osam godina braka.