neobično izdanje

E, ovo još nismo vidjeli: Suzana Mančić zaogrnuta u najlon vreću, objasnila je i zašto

23.07.2021 u 10:45

Bionic
Reading

Poznata televizijska voditeljica, nekadašnja loto djevojka i jedan od najvećih seks simbola bivše države na svom profilu na Instagramu gotovo svakodnevno pratitelje zabavlja pokazujući prizore sa svojih putovanja, poslovnih angažmana, trenutaka odmora i najrazličitije modne kombinacije, ali sad je objavila fotografiju koja je iznenadila mnoge

Na prvi pogled nitko je ne bi prepoznao jer je pozirala u neobičnoj pozi i to s maskom na licu te plavom kabanicom od najlona. I u takvom izdanju nekim sljedbenicima je 'seksi' i 'divna'.

'Kiša, vjetar, i ja završih u najlon vreći', opisala je Suzana Mančić tu fotografiju. Prije toga je objavila jednu s kojom objašnjava da se nalazi na koncertu u Areni Verona (u Italiju je stigla prije nekoliko dana). 'Na žalost, divno izvođenje je dva puta prekidala kiša', napisala je nejpoznatija loto djevojka.

Suzana Mančić obožava društvene mreže na kojima je poprilično kativna, a očito je da više nije toliko opterećena fizičkim izgledom. Tako se na njezinom profilu mogu naći i fotografije na kojima pozira u ležernim izdanjima. Nedavno je za srpske medije priznala kako je ušla u ozbiljne godine te da više nije primjereno pokazivati se u oskudnim izdanjima, a palicu, rekla je, prepušta mlađim djevojaka na kojima svijet ostaje.