TREBA JOJ MIRA

Suzana Mančić gradila je karijeru od 18. godine, a sad je najavila da odlazi u mirovinu: 'Pravo je čudo što ja ovoliko dugo trajem'

17.12.2021 u 09:04

Bionic
Reading

Jedna od najpoznatijih loto djevojaka tijekom karijere duge više od četiri desetljeća imala je uloge u filmovima 'Žikina dinastija' i 'Ćao, inspektore' te u seriji 'Selo gori, a baba se češlja', napisala je i nekoliko knjiga, a sada Suzana Mančić smatra da je došlo vrijeme za njezino povlačenje i odlazak u penziju

'Imam puno godina radnog staža, a sad imam i godine starosti, tako da ću se umiroviti. Mirovina je jedna fenomenalna stvar!', izjavila je Suzana Mančić, a njezinu izjavu prenio Blic.

Ulazi u razdoblje kad bi joj odgovaralo malo mira i tišine te, no njezin odlazak u mirovinu ne znači da je gledatelji više neće gledati ispred malih ekrana. Kad se osvrne na svoju karijeru vrlo je ponosna na sve što je postigla unatoč brojnim usponima, ali i padovima.

'Ne možemo živjeti od nekih svojih snova i da se ušuškamo jer karijera ima uspone i padove i pravo je čudo što ja ovoliko dugo trajem. Realna sam, pogledajte koliko mladih ljudi se bori za svoje mjesto pod suncem, koliko se njih bori za svoje pozicije. Pa neću ja tako lako odustati, ni oni stariji se nisu meni izmicali nego su me pustili da se ja borim, prema tome život je borba, nema tu što', tvrdi Mančić.

  • +4
Suzana Mančić Izvor: Cropix / Autor: Ivan Kuharic / CROPIX

Priznala je da današnji tempo koji imaju pjevači sigurno ne bi izdržala. 'Ranije to nije bilo tako. Estradne kuće su vodile računa o nama, nisi morao biti broj jedan da bi išao na koncerte, a sada je to tako. Sada se po klubovima počinje pjevati u jedan ujutro, a ja sam tada završavala nastupe. Jednostavno ne želim takav tempo rada, a mislim da ne bih mogla ni izdržati', iskrena je Mančić.

Inače, nakon dvije autobiografske knjige, 'Neukrotivo srce' i 'Kao da sam sanjala' piše i treću u kojoj će, uz niz pikantnih epizoda iz svog života, ispričati s kakvim muškarcima je imala afere i emotivne veze.