BEZ IJEDNE RIJEČI

Zajedno na crvenom tepihu: Monica Bellucci susrela se s bivšim suprugom

02.09.2019 u 14:49

Bionic
Reading

Filmski festival u Veneciji ponovo je ujedinio 54-godišnju glumicu i 52-godišnjeg glumca Vincenta Cassela. Monica Belluci i njezin bivši suprug na crvenom tepihu pojavili su se povodom prikazivanja kontroverznog filma 'Irréversible' iz 2002. godine u novoj, moderniziranoj verziji, u kojem oboje glume

Monica Bellucci i glumac Vincent Cassel su nakon dugo vremena viđeni zajedno na istom mjestu i to na Filmskom festivalu u Veneciji.

Jedna od najljepših glumica svijeta koja svojom pojavom sve prisutne uvijek baci u drugi plan plijenila je poglede u poluprozirnoj crvenoj haljini sirena kroja s volanima i izvezenim ružama modne kuće Dolce & Gabbana. S bivšim suprugom pozirala je okupljenim fotografima, no nisu stali jedno pored drugog. Kontakt očima je izostao kao i komunikacija.

Bviši supružnici u braku su bili od 1999. do 2013. godine, tijekom kojeg su zajedno snimili mnoge filmove, a roditelji su dviju kćeri, 14-godišnje kćeri Deve i 9-godišnje Leonie.

Monica Bellucci Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID

Za razliku od Monice koja u Veneciju nije stigla sa svojim 36-godišnjim dečkom, Nicolasom Lefebvreom s kojim je u vezi od 2017. godine, Vincent je ondje poveo novu suprugu 22-godišnju Tinu Kunakey s kojom je nedavno dobio kćer Amazonie.