koncertna poslastica

Zajednička turneja Psihomodo Popa & Leta 3

20.05.2022 u 15:48

Bionic
Reading

Najavljeni koncert u sklopu zajedničke turneje Leta 3 & Psihomodo Popa u koprivničkom Kampusu iz tehničkih razloga pomiče se na nedjelju, 26. lipnja, a cijena ulaznica ostaje ista – 100 kn. Svi kojima novi datum koncerta ne odgovara, povrat novca mogu ostvariti od 16. do 29. svibnja na prodajnom mjestu gdje su ulaznice i kupili

Nakon prošlogodišnjih koncerata održanih u Rijeci, Puli, Trogiru, Gospiću i Zagrebu, turneja se nastavlja, a prije koprivničkog nastupa, zagrebačko – riječki rock dvojac stiže i u Makarsku gdje su najavili svirku u Ljetnom kinu u četvrtak, 23. lipnja, navodi se u priopćenju.

Let 3 i Psihomodo Pop nastavljaju započeto, kako bi turneju doveli u gradove koji ih još nisu ugostili. Ekipe su u top formi i najavljuju vrhunski rock spektakl uz njihove najveće hitove. Psihomodo će sve rasplesati uz 'Ramonu', 'Donnu', 'Kad sam imao 16', 'Sexy magazin', a Letovci će isporučiti moćne izvedbe omiljenih pjesmama među kojima su svakako 'Drama', 'Izgubljeni', 'Profesor Jakov', 'Kurcem u čelo' i druge brojne uspješnice. Ova žestoka zagrebačko-riječka rockerska kombinacija garantira opako dobar provod, kojeg ne smijete propustiti!