LIJEPO IH JE VIDJETI

Druženje bivšeg para: Izrazi lica Bradleyja Coopera i Irine Shayk sve govore

06.05.2022 u 12:40

Bionic
Reading

Prije tri godine okončali su četverogodišnju vezu tijekom koje su dobili kćerkicu Leu De Seine, a za razliku od mnogih rastavljenih roditelja, oni su ostali u sjajnim odnosima. Dokazuje to nova fotografija Bradleyja Cooper i Irine Shayk s tek održane Met Gale

Bradley Cooper i Irina Shayk prekinuli su vezu 2019., a prije toga učinili su sve kako bi spasili svoj odnos.

Ipak, pokazalo se da puno bolje funkcioniraju kao prijatelji i zajedno odgajaju petogodišnju kćer Leu De Seine. Često ih se može vidjeti u zajedničkim šetnjama Manhattanom, gdje oboje žive, ali sada na različitim adresama.

Međutim, da nekadašnji partneri sjajno funkcioniraju i u drugim prigodama, pokazala je najnovija fotografija s Met Gale. U Metropolitan muzeju u New Yorku u ponedjeljak je održana glamurozna zabava za odabrane, a njoj su naravno bili i glumac Cooper te manekenka Irina.

Prilikom susreta oboje su se obradovali, a onda spremno zagrljeni pozirali fotoreporterima, dokazavši još jednom da su ostali u odličnim odnosima.

Dok se Bradley za ovu prigodu odjenuo u plavo odijelo, lijepa Ruskinja izabrala je netipičnu kombinaciju motociklističkog kombinezona u crnoj koži, koji se nije baš uklapao u temu Met Gale.

  • +22
Izdanja poznatih na after partyju Met Gale Izvor: Profimedia / Autor: PAPCULTURE / BACKGRID / BACKGRID USA / THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA