TKO BI REKAO?

Bradley Cooper progovorio o svojim najmračnijim tajnama i otkrio da je u 20-ima bio ovisan o kokainu

15.06.2022 u 13:40

Bionic
Reading

Danas je jedan od najtraženijih glumaca, ali i najpoželjnijih neženja, no život Bradleyja Coopera nije uvijek bio idiličan, o čemu se sada i raspričao

Iako mnogi njegovi kolege o svojim 'borbama s demonima' vjerojatno nikada ne bi progovorili, Bradley Cooper shvatio je da ne želi ništa tajiti od obožavatelja. 47-godišnji holivudski glumac raspričao se o razdoblju s početka 2000-ih, kada je napustio seriju 'Alias', koja je proslavila Jennifer Garner.

Gostujući u podcastu Wondery's SmartLess, na Amazon Musicu, a koji vode glumci Jason Bateman, Will Arnett i Sean Hayes, Cooper je otkrio sve o svojoj ovisnosti o drogama i alkoholu.

'Bio sam izgubljen i ovisan o kokainu, a i ozlijedio sam svoju ahilovu petu odmah nakon što sam dobio otkaz/dao otkaz u 'Aliasu'.' Kako je rekao, u to je vrijeme imao problema sa samopouzdanjem.

  • +13
Bradley Cooper i Carey Mulligan Izvor: Profimedia / Autor: Steve Sands/NewYorkNewswire/Bauer-Griffin / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Dobro u svemu je što mi se to događalo kada sam imao 29 godina. Mislio sam da sam uspio kada sam snimio reklamu za Wendy's, no jednostavno se nisam osjećao dobro da zbog 'Aliasa' preselim u Los Angeles. Bilo je kao da sam se vratio u srednju školu - nisu me puštali niti u jedan klub, niti me je ijedna cura htjela pogledati. Ukratko, bio sam totalno depresivan', rekao je Cooper i nastavio:

'Imao sam 36 kada sam snimio 'Mamurluk', stoga sam sve to prošao prije negoli sam postao slavan.'

Inače, Cooper je ostao bez uloge u seriji 'Alias' 2003. godine, a za GQ je 2013. otkrio kako su mu problemi s drogom i alkoholom gotovo uništili život, zbog čega je znao da treba pomoć.