strastvena navijačica

Zagrljaj za zlato oko vrata: Sreća Kolinde Grabar-Kitarović zbog još jednog uspjeha

17.04.2023 u 12:30

Bionic
Reading

Najbolji hrvatski gimnastičar osvojio je zlatnu medalju na preči na Europskom prvenstvu u Antalyji. Sjajni sportaš prima pohvale i čestitke sa svih strana, a jedna je stigla i od bivše hrvatske predsjednice

Kolinda Grabar-Kitarović vjerna je podrška naših sportaša i sportašica. Među ostalim, mnogi je smatraju jednom od najpoznatijih navijačica na svjetskim prvenstvima.

Svojim žustrim bodrenjem na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji oduševila je Hrvatsku, ali je i zbog toga postala popularna u cijelom svijetu. Slično je bilo i u Katru.

Bivša predsjednica svojim emotivnim izljevima iznenadila je svijet zaradivši bezbroj pozitivnih komentara. Sada je preko društvenih mreža Tinu Srbiću uputila čestitku na osvojenom zlatu. Učinila je to fotografijom na kojoj ga grli i čestita mu riječima: 'Čestitke Tin Srbić na osvojenom zlatu!'

Inače, Grabar Kitarović je krenula u poduzetničke vode te je krajem prošle godine u Zagrebu registrirala tvrtku i to za niz djelatnosti, ali one koje se uglavnom odnose na savjetovanje u vezi s poslovanjem i upravljanjem, istraživanje tržišta i ispitivanje javnog mnijenja, promidžbu, poduku u govornoj komunikaciji... Slični potez napravili su i drugi bivši političari.

  • +4
Kolinda Grabar-Kitarović Izvor: Profimedia / Autor: ANP / ddp USA / Profimedia