PODRŠKA S TRIBINA

Nakon Međugorja za Rijeku: Raspored Kolinde Grabar Kitarović poprilično je zgusnut, a evo gdje je provela vikend

06.02.2023 u 09:04

Bionic
Reading

Odjevena u crvenu sportsku jaknu s logom Hrvatskog olimpijskog odbora, bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović proteklog je vikenda boravila u Rijeci te je bila najglasnija podrška našem Borni Ćoriću tijekom Davis Cup meča

S prijateljicama je prije manje od tjedan dana članica Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO) i bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović posjetila Mostar, Masnu Luku, Blidinje i Kupres, ali i Međugorje.

'Hodočašće Gospi u Međugorje, uz molitvu za obitelj, prijatelje i Domovinu! Predivan vikend s prijateljicama u prekrasnoj Bosni i Hercegovini', napisala je tada na Facebooku Grabar Kitarović.

I ako bi netko pomislio da je možda nakon toga 'usporila', prevario bi se. Njezin raspored, iako odavno nije hrvatska predsjednica, itekako je zgusnut, a iz susjedne Bosne i Hercegovine ovog vikenda otišla je prema Rijeci.

Kolinda Grabar Kitarović Izvor: Cropix / Autor: Damir Skomrlj

Tamo je održan Davis Cup, a bivša predsjednica gledala je meč između Borne Ćorića i Dominica Thiema, nastavivši tradiciju da bodri naše sportaše na najvažnijim mečevima, utakmicama...

Tijekom meča fotografi su je snimili u društvu predsjednice Hrvatskog teniskog saveza Nikoline Babić, ali zabrinutog izraza lica, a je li razlog tomu bila igra Borne Ćorića ili neki drugi problemi, nije poznato. Na kraju je ipak nasmijana pozirala s našom reprezentacijom.