SA ŠEST SEKUNDI PREDONOSTI

Zagrepčanka Ivana u 'Superpotjeri' uspjela nadigrati lovce i osvojila 10.000 eura

28.11.2023 u 09:22

Bionic
Reading

Ivana Drnić iz Zagreba u ovotjednom izdanju popularnog kviza imala je nekoliko pogrešaka tijekom brzopotezne igre, no uspjela je do kraja zadržati koncentraciju i pobijediti supertim od četvero lovaca sa šest sekundi prednosti

Ivana Drnić nastupala je kao posljednja, peta natjecateljica, a u prvom krugu točno je odgovorila na tri pitanja i osvojila 1500 eura. Iako je po struci magistra psihologije, već godinama radi u farmaceutskoj industriji.

Osvojeni iznos voljela bi iskoristiti za putovanje u Maroko. U brzopoteznoj igri suprotstavila se lovacima za iznos od 10.000 eura te uz petnaest sekundi prednosti. Naime, lovci su na svom satu zatražili 45 sekundi.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

 

Nije znala odgovore na tri pitanja, dok su lovci pogriješili samo na jednom, ali ispostavilo se ključnom. Naime, Krešimir Sučević Međeral u posljednjim sekundama nije znao koja slitina bakra i kositra u strojarskoj verziji ima cink, mislio je da je odgovor mjed, a bila je bronca.

Preostalo vrijeme nije bilo dovoljno da Joško Lokas pročita novo pitanje lovcima te je Ivana sa šest sekundi prednosti uspjela nadigrati četvero lovaca i osvojiti 10.000 eura. Sučević Međeral je priznao: 'uvijek brkam', aludirajući na pogrešan odgovor koji je ponudio u posljednjim sekundama. Dean Kotiga koji je bio jedini lovac izvan supertima, poručio je kolegama: 'sramote jedne' te uputio čestitku Ivani. 'Svarno jako dobar nastup', poručio je natjecateljici lovac Sven Marcelić.

  • +4
Superpotjera Izvor: Promo fotografije / Autor: Renato Branđolica za HRT