osvojio 6000 eura

Splićanin nadigrao četvero lovaca u 'Superpotjeri'

06.11.2023 u 09:18

Bionic
Reading

U novom izdanju popularnog kviza na HTV-u, jedini je pobjedu nad lovcima odnio drugi natjecatelj Marko Ardizzone. Profesor povijesti iz Splita nadigrao je lovce sa 13 sekundi prednosti

Marko Ardizzone, osim što je profesor povijesti u slobodno vrijeme bavi se turizmom, treninzima, nogometom, zanimaju ga knjige i filmovi. Mislav Miličević, Helena Buranji i Karlo Kocijan nisu uspjeli protiv sjajnog supertima.

U prvom je krugu točno odgovorio na dva pitanja i osvojio 1000 eura. Od ponuđenih iznosa, u brzopoteznoj se igri odučio boriti protiv četvero lovaca za 6000 uz 15 sekundi prednosti. Jedino pitanje koje nije znao je to da je Markus Persson autor Mojangove igre Minecraft.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Odličnim nastupom nadigrao je lovce s 13 sekundi prednosti i napustio natjecanje s iznosom od 6000 eura. 'Što se tiče osvojenog novčanog iznosa, glavno da prvo počastim sve koje poznajem, a kasnije ću vidjeti, rekao je Marko.

Lovci nisu znali uz obale koje je rijeke Potemkin gradio lažna sela. Krešo je odgovorio da je riječ o Volgi, a točan odgovor je Dnjepar. 'Dočekali ste grešku, bili ste mirni, dovoljno ste malo griješili da biste nas stigli, tako se igra, to je to', poručio je Sven Marcelić.

  • +4
Superpotjera Izvor: Promo fotografije / Autor: Renato Branđolica za HRT