glumačka transformacija

Zac Efron izgleda neprepoznatljivo: Mišićima napuhano tijelo i duga gusta kosa nisu nešto na što smo kod njega navikli

26.10.2022 u 10:24

Bionic
Reading

Glumac koji je poznat kao nekadašnja tiha patnja teenagerica potpuno je promijenio izgled. Potpuno promijenjen look s iznimno dotjeranom novom tjelesnom strukturom, blistavom preplanulom bojom i 'kahlica' frizurom predstavio je kako bi glumio hrvača Kevina Von Ericha u novom filmu

Zac Efron u zadnje vrijeme često mijenja imidž. Nedavno su kružile glasine da je bio na plastičnim operacijama koje su posve promijenile njegovo lice, no sve je demantirao rekavši da su promjene posljedica bizarne ozljede koju je pretrpio. Najnovija promjena nije nastala zbog nesretnog slučaja već nove glumačke uloge.

Preplanulo tijelo s mišićima od čelika i gusta smeđa kosa novi je izgled poznatog glumca. U novoj ulozi predstavlja hrvača Kevina Von Ericha te je glumac trebao napraviti značajne razlike na svom tijelu kako bi što vjernije utjelovio sportaša.

Zac Efron nedavno je priznao da se borio s depresijom nakon snimanja filma 'Baywatch' 2017. godine. Zac je također rekao da je počeo patiti od nesanice i da se jako loše osjećao zbog intenzivnog rasporeda treninga i snimanja.

Naporni treninzi i izbjegavanje ugljikohidrata više od pola godine loše su djelovali na glumca čije je zdravlje patilo zbog transformacije. Ipak, nova transformacija veća je no ikad i pitanje je kakvo je zdravstveno stanje glumca danas.

'The Iron Claw' novi je filmski izazov u kojem će Efron glumiti hrvača Kevina Von Ericha, koji potječe iz obitelji što je ostavila golem utjecaj na sport u šezdesetima. Njegov otac, Fritz Von Erich, bio je profesionalni hrvač koji je jedan od utemeljitelja svjetske klase hrvanja. Četvorica sinova Von Erich preminula je na tragičan način te je danas živ jedino Kevin.

  • +11
Zac Efron Izvor: Profimedia / Autor: Picture Perfect / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kevin Von Erich, koji sada ima 65 godina, najpoznatiji je po svojim nastupima na promociji Svjetskog prvenstva u hrvanju uz svog oca Fritza. On je jednokratni svjetski prvak, nakon što je osvojio WCWA Svjetsko prvenstvo u teškoj kategoriji.