Intenzivna scena

Zabrinjavajuća scena: Joaquin Phoenix se onesvijestio na snimanju

03.04.2023 u 13:18

Bionic
Reading

U novom filmu talentirani glumac predstavlja paranoičnog lika Beaua, a intenzivan ulazak u ulogu ostavio je traga na glumcu koji se uslijed emocionalno zahtjevne scene srušio. Redatelj filma opisao je kako je bilo raditi s Joaquinom Phoenixom, ali i kako je došlo do te zabrinjavajuće scene

Dobnik Oscara Joaquin Phoenix pripremio je novi film, a riječ je o nadrealističkoj crnoj komediji koja interferira sa žanrom horora. U subotu je scenarist i redatelj Ari Aster odgovarao na pitanja o filmu, a otkrio je i da se poznati glumac srušio na setu tijekom snimanja emocionalno intenzivne scene.

Tijekom snimanja scene koje glumac uopće nije ni bio dijelom, glumac se onesvijestio.

'Znao sam da je loše jer je dopuštao ljudima da ga dodiruju, a ljudi su se brinuli za njega i on je to dopuštao', otkrio je Ari Aster.

Glavni lik kojeg tumači glumac opisan je kao paranoičan čovjek koji kreće na putovanje kako bi se vratio svojoj majci. Phoenix je poznat kao glumac koji si dopušta da posve uđe u lik koji tumači pa je i cijelo iskustvo bilo vrlo teško za podnijeti.

'Svaku opasnu stvar koju Beau učini, Joaquin je napravio. Mislio sam da bi sve te stvari mogao učiniti samo jedanput i onda to više ne bi ponavljao, ali on je perfekcionist, a dio onoga što je bilo nevjerojatno je činjenica da mora osjećati svoj put kroz sve, i sve mora biti iskreno' otkrio je redatelj koji je podijelio iskustvo rada s cijenjenim glumcem.

  • +7
Joaquin Phoenix Izvor: Profimedia / Autor: Matteo Chinellato/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia