NOVA HARLEY QUINN

Lady Gaga zamijenila Jokera na kultnim stepenicama

02.04.2023 u 17:27

  • +3

Lady Gaga na setu filma 'Joker: Folie à Deux'

Izvor: Profimedia / Autor: STEVESANDS/NEWYORKNEWSWIRE/MEGA / THE MEGA AGENCY / DC COMICS-DC ENTERTAINMENT - ALBUM / ALBUM / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Na ulicama New Yorka ovih se dana odvija snimanje iščekivanog nastavka filma ‘Joker’ s Joaquinom Phoenixom u glavnoj ulozi. Poznatom oskarovcu u nastavku se pridružuje Lady Gaga u ulozi čuvene Harley Quinn, a ovog vikenda snimila je nekoliko scena na kultnim stepenicama

Snimanje dugo očekivanog nastavka Jokera pod nazivom ‘Joker: Folie à Deux’, što bi u prijevodu značilo 'Ludilo u dvoje', ušlo je u četvrti mjesec.

Redatelj i koscenarist Todd Phillips ovog vikenda posvetio je veliku pozornost pridošlici u glumačkoj postavi, pop zvijezdi Lady Gagi, u povodu snimanja novih scena na danas kultnim stepenicama u New Yorku.

Na njima je u prvom nastavku filma nastala čuvena scena Jokerovog plesa a u novom su, po svemu sudeći, rezervirane za Harley Quinn.

Stairs dance | Joker Izvor: Društvene mreže / Autor: Flashback FM

Ogoljenog lica i s krznenim kaputom preko crne haljine na točkice, Gaga je prošetala stepenicama pod budnim okom ekipe filma predvođene Phillipsom.

Originalni film ‘Joker’ svjetsku premijeru imao je u kolovozu 2019., na 76. Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji, gdje je dobio osmominutni pljesak publike. Naposlijetku je osvojio Zlatnog lava, najveću nagradu ovog prestižnog filmskog festivala u Italiji.

Ubrzo nakon Mostre 'Joker' je postao hit među kritičarima i gledateljima zaradivši nevjerojatnih 1,074 milijarde dolara na svjetskim kino blagajnama. Iako je izvorno planirano da ostane samostalni film, golemi uspjeh koji je ostvario potaknuo je filmske glavešine na razgovore o snimanju njegova nastavka početkom 2021. godine.

Kao rezultat komercijalnog uspjeha prvog filma, Phoenixov početni honorar od 4,5 milijuna dolara narastao je na nevjerojatnih 20 milijuna dolara za nastavak koji se opisuje kao glazbeno-psihološki triler.

ISPRED VRHOVNOG SUDA

Procurile fotke sa snimanja: Uloga Harley Quinn savršeno pristaje Lady Gagi

Pogledaj galeriju